Αποστόλης Τότσικας: Γιατί δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή;

Αποστόλης Τότσικας: Γιατί δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή;

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος μίλησε για το τηλεοπτικό του come back με τη σειρά «Πίσω στο σπίτι», την πολιτική αλλά και την προσωπική του ζωή.

Αποστόλης Τότσικας: Γιατί δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή;
Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Αποστόλης Τότσικας στο περιοδικό «Marie Claire» όπου μίλησε για το τηλεοπτικό του come back με τη σειρά «Πίσω στο σπίτι», την πολιτική αλλά και την προσωπική του ζωή.

Για την επιλογή του να παίξει τη φετινή σεζόν σε κωμωδία και κατά πόσο αυτό είναι αντίδραση στη γενικευμένη μιζέρια, ο γνωστός ηθοποιός απαντά:  «Δε νομίζω ότι η γενικευμένη μιζέρια δεν χρειάζεται δράματα. Αυτή η κωμωδία πάντως, κάνει αρκετές νύξεις για την κατάσταση, έχει σάτιρα και καυστικότητα. Αλλά εγώ επέλεξα κωμωδία καθαρά γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Θα δείξει...».

Μιλώντας για την πολιτική, λέει: «Νομίζω ότι είναι χάσιμο χρόνου η πολιτική. Δεν κοιτάζει τον κόσμο αλλά τον εαυτό της... Ψηφίζω αλλά όχι πάντα. Δεν ξέρω τι να ψηφίσω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο κόμμα που όταν έρθει στην εξουσία θα κάνει αυτά που έλεγε προεκλογικά. Και δεν με έχει ψήσει και κανείς με τον πολιτικό του λόγο. Δεν υπάρχει πια πολιτικός λόγος. Είναι πολύ λαϊκίστικος ο λόγος των πολιτικών. Ακόμα και οι πολιτικοί μιλούν greeklish».

Κλείσιμο
Όσο για την προσωπική του ζωή και την επιλογή του να μην κρύβει τη σχέση του από τα media, ο Αποστόλης Τότσικας δηλώνει: «Την προσωπική μου ζωή την προστατεύω, αλλά δεν μπορώ να το παίξω ''ααα, δεν είμαι με αυτήν''. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι υπάρχουν άλλα συμφέροντα στη μέση. Δηλαδή δεν το καταλαβαίνω το να μην πεις ότι είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο. Αλλά μέχρι εκεί γιατί δεν νομίζω ότι αφορά τον κόσμο κάτι άλλο...».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης