Ελένη Μενεγάκη: Κλείνει τα 42 και παραμένει λαμπερή

Ελένη Μενεγάκη: Κλείνει τα 42 και παραμένει λαμπερή

Μπορεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου να κλείνει τα 42 της χρόνια, παρόλα αυτά η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να είναι το ίδιο λαμπερή και φρέσκια από τότε που ξεκίνησε στην τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Κλείνει τα 42 και παραμένει λαμπερή
Μπορεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου να κλείνει τα 42 της χρόνια, παρόλα αυτά η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να είναι το ίδιο λαμπερή και φρέσκια από τότε που ξεκίνησε στην τηλεόραση. Ποια είναι όμως τα μυστικά ομορφιάς αλλά και νεότητας της ξανθιάς παρουσιάστριας;

«Η Ελένη όλο το καλοκαίρι χρησιμοποιούσε αντηλιακό προσώπου και σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας και δεν κυκλοφορούσε ποτέ χωρίς καπέλο. Στη διάρκεια των διακοπών αποφεύγει το μακιγιάζ, για να ξεκουράζει το πρόσωπό της», ανέφερε στο περιοδικό «ΟΚ» κοντινό της πρόσωπο.

Άλλη πηγή αποκάλυψε: «Φροντίζει να κοιμάται πολλές ώρες καθημερινά. Κάθε εβδομάδα κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ, ενώ έχει κάνει και θεραπείες ομορφιάς στον κουμπάρο της Αντρέα Φουστάνο. Δεν έχει κάνει ωστόσο κάποια ριζική αλλαγή στο πρόσωπό της».

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ο αγαπημένος hair - stylist της Ελένης, αποκαλύπτει πως η ομορφιά της οφείλεται στα καλά της γονίδια:«Η μαμά της έχει πολύ καλό δέρμα και είναι όμορφη γυναίκα», λέει ο ίδιος στο περιοδικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης