Ελεονώρα Μελέτη: Ερωτευμένος με την κόρη του ο Λύρας

Ελεονώρα Μελέτη: Ερωτευμένος με την κόρη του ο Λύρας

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία επισκέφθηκε τους ευτυχισμένους γονείς στο μαιευτήριο «Ρέα», όπου γέννησε η τραγουδίστρια, περιέγραψε μέσα από τη σημερινή της εκπομπή το νεογέννητο μωρό του ζευγαριού.

Ελεονώρα Μελέτη: Ερωτευμένος με την κόρη του ο Λύρας
Από το Σάββατο η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας κρατούν στα χέρια τους την κορούλα τους, η οποία χαίρει άκρας υγείας. Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία επισκέφθηκε τους ευτυχισμένους γονείς στο μαιευτήριο «Ρέα», όπου γέννησε η τραγουδίστρια, περιέγραψε μέσα από τη σημερινή της εκπομπή το νεογέννητο μωρό του ζευγαριού.

«Όταν το είδα εγώ ήταν 24 ωρών. Έχει μια πατουσίτσα πολύ μικρή. Και αυτό που σε τρελαίνει είναι ότι είναι τόσο μικρά τα δαχτυλάκια των ποδιών και το μικρό του δαχτυλάκι  είναι απίστευτα μικρό και παρ’ όλα αυτά έχει και νύχι πάνω», είπε η Ελεονώρα, ενώ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν το μωρό να είναι ίδιο ο πατέρας του: «Δεν την αφήνει καθόλου να κρατάει το μωρό. Παλαβωμένος ο Λύρας. Σαλταρισμένος κι ερωτευμένος με την κόρη του. Την έχει συνέχεια πάνω του. Και να την κοιτάει και να της λέει συνέχεια “σ’ αγαπάω, σ’ αγαπάω”. Δεν τον έχω ξαναδεί στη ζωή μου τόσο χαρούμενο και ευτυχισμένο».

Όσο για τη μαμά Πέγκυ Ζήνα; «Είναι μια κούκλα. Μακάρι όλες οι λεχώνες να είναι τόσο ήρεμες και ψύχραιμες», συμπλήρωσε η Ελεονώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης