Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια, με την οποία όπως λέει, δεν έχουν πια επαφές.
«Δεν μιλάμε με τη Νατάσα, αλλά ρε παιδί μου έχει πει τόσο ωραία τραγούδια κι ούτε μπορώ να φανταστώ εκείνα τα τραγούδια με τη φωνή κάποιου άλλου», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d283d7wnmjvd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μην είμαστε άδικοι. Μου βάζεις δύσκολα, δεν μπορώ να σου απαντήσω αν θα της έγραφα ξανά δίσκο. Δεν θα πάρει τηλέφωνο η Νατάσα, δεν παίρνει ποτέ τηλέφωνο».
Τέλος, αναφέρθηκε σε όλους τους τραγουδιστές, λέγοντας πως είναι «δύσκολη φάρα».
«Οι τραγουδιστές είναι μία δύσκολη φάρα ας πούμε, όπως και οι συνθέτες κι οι στιχουργοί, που είναι οι πιο περίεργοι από όλους. Οι στιχουργοί είναι οι πιο υποτιμημένοι από όλους», είπε κλείνοντας.
Το αφιέρωμα Ίσον Λοβ του Vodafone TV για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, περιλαμβάνει εμβληματικές ταινίες και σειρές γεμάτες πάθος, συγκίνηση και φαντασία.
Η Bayer Ελλάς, με σταθερή δέσμευση στην καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα, αποδεικνύει έμπρακτα πως ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινος, πιο δίκαιος και πιο φωτεινός