Ινκα Τσαγκάρη: Μετά την απώλεια της μητέρας μου μόνο λόγια με το κουτάλι τρώω

Ινκα Τσαγκάρη: Μετά την απώλεια της μητέρας μου μόνο λόγια με το κουτάλι τρώω

«Εχω κάνει τηλέφωνα για να βρω δουλειά ακόμη και σε ανθρώπους που έλεγαν πως ήταν φίλοι της»

Ινκα Τσαγκάρη: Μετά την απώλεια της μητέρας μου μόνο λόγια με το κουτάλι τρώω
Η μοναχοκόρη της αξέχαστης ηθοποιού Ελενας Ναθαναήλ ακολουθεί για πρώτη φορά τα υποκριτικά βήματα  της μητέρας της, πρωταγωνιστώντας στη διαδικτυακή  κωμική σειρά «Cin Cin», ενώ δεν διστάζει να εκφράσει παράπονα για όσους από τους φίλους της μητέρας της τής γύρισαν την πλάτη


- Πώς αποφάσισες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στην υποκριτική και να πάρεις μέρος στη συγκεκριμένη σειρά;

Αυτή η σειρά είναι μια ιδέα του καλού μου φίλου και σεναριογράφου Δημήτρη Σαβρογιάννη και αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο μου βήμα στην υποκριτική. Το γεγονός ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στη σειρά αυτή είναι φίλοι μου αποτέλεσε έναν σημαντικό παράγοντα ώστε να δεχτώ να πάρω μέρος.

 
Κλείσιμο
- Γιατί επέλεξες να ασχοληθείς τώρα με αυτόν τον χώρο και όχι όταν ζούσε η μητέρα σου;

Η συγκεκριμένη συμμετοχή έχει περισσότερο τον χαρακτήρα μιας προσπάθειας. Οταν μου το πρότειναν, επειδή δεν ήξερα αν το έχω, τους είπα να κάνουμε πρώτα καμιά πρόβα γιατί μπορεί να ήμουν και για ντομάτες!


- Ωστόσο θα ήθελες να ασχοληθείς πιο επαγγελματικά με την υποκριτική;

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σου πω αν θα ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα. Ολα αυτά τα χρόνια ουσιαστικά δεν μου είχε γίνει κάποια πρόταση ώστε να παίξω κάπου. Από 19 ετών και μέχρι πριν από έναν χρόνο δούλευα στην τηλεόραση στο κομμάτι της οργάνωσης και της παραγωγής. Δεν μπορείς να πεις λοιπόν ότι λέγομαι ηθοποιός επειδή συμμετέχω σε αυτή την κωμική σειρά. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, ωστόσο δεν μπορώ να σου πω πως αυτή είναι η δουλειά μου. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ καλά και βεβαίως να πάω και σε κάποια αντίστοιχη σχολή.


- Τόσα χρόνια πίσω από τις κάμερες δεν σκέφτηκες ποτέ να μπεις και μπροστά από αυτές και να ασχοληθείς με το επάγγελμα της μητέρας σου; Φοβήθηκες ενδεχομένως τη σύγκριση μαζί της;

Κοίταξε, ότι θα υπήρχε θέμα σύγκρισης μαζί της αυτό ήταν κάτι δεδομένο. Ολοι θα σχολίαζαν το όποιο ταλέντο μου συγκρίνοντάς με με εκείνη. Για να σου πω την αλήθεια, όμως, ο κύριος λόγος που δεν ασχολήθηκα με αυτόν τον χώρο είναι ότι είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρος. Θυμάμαι πως όταν η μητέρα μου έπαιζε στη σειρά «Το Γαλάζιο Διαμάντι» και έχασε τον πατέρα της έπρεπε μετά να πάει στο γύρισμα σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Εγώ δεν το αντέχω όλο αυτό και δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι.


- Η μητέρα σου σε ώθησε ποτέ ώστε να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Η μητέρα μου ήταν από εκείνους τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να μη γίνουν σαν αυτούς. Θυμάμαι όταν κάποια στιγμή τη ρώτησα αν ήταν καλή η ιδέα να γίνω ηθοποιός, η απάντησή της ήταν: “Παιδί μου, είσαι τρελή; Δεν βλέπεις τι τραβάω εγώ;”. (γέλια)


- Πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί να το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή ο τίτλος «Το παιδί του τάδε»;

Οσον αφορά σ’ εμένα, αυτό ήταν κάτι από το οποίο είχα… γλιτώσει. Η μητέρα μου, από πάρα πολύ μικρή ηλικία, μου είχε δώσει να καταλάβω πως η δουλειά της ήταν απλώς ένα ακόμη επάγγελμα όπως όλα τα άλλα.


- Με ποια παιδιά συναδέλφων της μητέρας σου έχεις φιλικές σχέσεις;

Λατρεύω τη Σάντρα Βουτσά που έχουμε μεγαλώσει μαζί, αγαπάω πολύ και τη μικρότερη αδερφή της, τη Θεοδώρα, όπως και τη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου. Αυτά είναι τα παιδιά με τα οποία ακόμα και σήμερα διατηρώ επαφές.


Διαβάστε περισσότερα στο «People» που κυκλοφορεί με το «Πρώτο Θέμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης