Ζήνα Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για Λύτρα: Με προσβάλλει όταν απομονώνουν μια φράση

Ζήνα Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για Λύτρα: Με προσβάλλει όταν απομονώνουν μια φράση

Απάντησε στις αντιδράσεις εναντίον της, μετά την τοποθέτησή της για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

KOUTSELINI-ZINA
Η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε σε όσους τη σχολίασαν αρνητικά, μετά την τοποθέτησή της στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο τον ποινικολόγο.

Η δημοσιογράφος είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 17 Ιουνίου, ότι «πλήττεται η καριέρα του» για τον δικηγόρο, αλλά μια ημέρα μετά, υποστήριξε ότι κάποιοι απομονώσαν μια φράση της για να την επικηρύξουν. Με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για τη δική της εμπειρία, ως παιδί που μεγάλωσε σε μια κακοποιητική οικογένεια.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2313qgqcd01)

«Απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε»
Πιο αναλυτικά, είπε: «Είδα αρκετά σχόλια που πήρατε και απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα: "εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;". Θα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά γιατί αυτό έρχεται σε μια στιγμή όπου έχουν προηγηθεί πολλά γεγονότα, έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη γιατί υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης... εκεί παρεμβαίνει ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου... Να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά».

«Η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια»
Στην πορεία, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία, ως παιδί κακοποιητικού πατέρα. Όπως είπε: «Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκανα αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων, γιατί ο Δημήτρης Δαμιανός μας ενημέρωσε, ότι δεν πρέπει να πλησιάζει τη σύζυγό του, με την οποία έχουν κάνει καριέρα είναι κάτω από την ίδια στέγη είναι στο ίδιο γραφείο και έχουν την ίδια ομπρέλα κοινή. Το δικαστήριο λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε τη δουλειά του στον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Δεν με άφησαν να ολοκληρώσω τη φράση. Θέλω να σας πω κάτι που εσείς δεν ξέρετε. Θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη. Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε γιατί δεν άντεχα να τη βλέπω να την μαχαίρωνε και να τη χτυπάει. Η μητέρα μου μού έλεγε δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις».

«Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες»
Κλείσιμο
Η Ζήνα Κουτσελίνη, συνέχισε: «Προτίμησε λοιπόν να φύγω εγώ σε ηλικία 13 ετών και όχι. Αυτό σε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση, που είναι μη προφυλακιστέος και να μην πλησιάζει τη σύζυγό του. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί υποφέρει και θα υποφέρει για πάντα. Δεν αρκεί μια συγγνώμη. Και έχω πάει στο κομμάτι με τη δικαστική απόφαση και εκεί ο Δημήτρης θέλοντας να μιλήσει για τα ίδια πράγματα που λέμε, εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Το έχω αποδείξει και έμπρακτα».

Στην πορεία, ανέφερε ότι δεν την αφορά η συγγνώμη του Απόστολου Λύτρα, αλλά, η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί.

«Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν μια σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου. Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγνώμη του Απόστολου. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί, μην μου χρεώνεται πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στη δικαιοσύνη» επισήμανε.

Τι προηγήθηκε στο πλατό του «Αλήθειες με τη Ζήνα»
Η δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή της, «Αλήθειες με τη Ζήνα», το μεσημέρι της 17ης Ιουνίου, εξέφρασε την άποψη ότι η καριέρα του Απόστολου Λύτρα πλήττεται από το περιστατικό ξυλοδαρμού της γυναίκας του από τον ίδιο, προκαλώντας ένταση στην εκπομπή και σχόλια εναντίον της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απευθυνόμενη στο πάνελ της εκπομπής, η Ζήνα Κουτσελίνη ρώτησε: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, πλήττεται;».

Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη ερώτηση, δημιουργήθηκε ένταση στο πλατό, με τον Δημήτρη Μαρέδη να τονίζει: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Η ίδια αναφέρθηκε στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Λύτρα, οι οποίες δεν προχώρησαν, και εξήγησε πως η αλήθεια για το τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι δεν είναι πάντα γνωστή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η κυρία Κουτσελίνη έχασε την ψυχραιμία της και χτύπησε το χέρι της στο τραπέζι, αναφέροντας προσωπικές εμπειρίες από την οικογένειά της για να ενισχύσει το επιχείρημά της.


Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ της Ζήνας Κουτσελίνης και του Δημήτρη Μαρέδη:

Ζήνα Κουτσελίνη: «Εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της, αυτή τη στιγμή πλήττεται; Φαντάζομαι;».

Δημήτρης Μαρέδης: «Αδιαφορώ πλήρως αν πλήττεται η καριέρα οποιουδήποτε κακοποιητή, αλίμονο δεν με νοιάζει η καριέρα κανενός».

Ζ.Κ: Μα λες τις εξελίξεις παρακάτω ρε Δημήτρη.
Δ.Μ: Ένας άνθρωπος που σηκώνει το χέρι του σε έναν άνθρωπο, γυναίκα ή άντρα είναι καταδικαστέος, δεν με νοιάζει η καριέρα του δεν με νοιάζει να καταστραφεί η καριέρα κανενός.
Ζ.Κ: Τώρα εσείς κάνετε λαϊκισμό;
Δ.Μ: Όχι, λέμε την αλήθεια όπως και εσύ. Εσένα σε νοιάζει η καριέρα του Λύτρα;
Ζ.Κ: Ε ποια είναι η αλήθεια; Εμένα με νοιάζει η καριέρα του Λύτρα ή με νοιάζει η δική μου; Λοιπόν, αλλά σας παρακαλώ πολύ ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι;
Δ.Κ: Πώς δεν ξέρουμε, να τι συμβαίνει.
Ζ.Κ: Το ξέρεις;
Δ.Κ: Να το, το ομολόγησε.

Στη συνέχεια, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε εκνευρισμένη και χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι:

Ζ.Κ: Ξέρεις αν έχει ξανακακοποιηθεί αυτή η γυναίκα; Σήκω και πες το.
Δ.Μ: Αυτό δεν το ξέρω
Ζ.Κ: Ακούς λοιπόν αυτό που έχει πει δημόσια ο Απόστολος ότι δεν την έχει ξανακακοποιήσει.
Δ. Μ: Αυτό κρίνω
Ζ.Κ: Και ο πατέρας μου την έδερνε μέρα παρά μέρα, μια φορά έφτασε στην αστυνομία, άρα λοιπόν; Τι μου λες εδώ πέρα. Για ποιον λαϊκισμό μιλάμε εδώ;
Δ.Μ: Δεν μίλησα εγώ για λαϊκισμό με συγχωρείς.
Ζ.Κ: Μίλησες γιατί είπες "δεν με νοιάζει η καριέρα". Και ποιον νοιάζει; Λέω ότι ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος. Δεν λέει κανείς ότι στενοχωριόμαστε γι αυτό.
Δ.Μ: Εντάξει δεν τον κατέστρεψε κανένας άλλος.
Ζ.Κ: Να μην γινόμαστε οι άνθρωποι που θέλουμε το κακό του άλλου, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Αν μιλήσει και η Σοφία μίλησε και ο Απόστολος και έχουν πει την αλήθεια, τότε θα ξέρουμε. Εμείς στο αστυνομικό τμήμα με τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου φτάσαμε μια φορά. Και όντας κωλόφ@ρδος είχε απόπλου απαγορευτικό. Και πήγε η μάνα μου και απέσυρε εκείνα τα χρόνια. Κάθε μέρα με πρησμένο το μάτι, άρα μη μου λες εμένα.
Δ.Μ: Δεν ψέγω εσένα.
Ζ.Κ: Ρε Δημήτρη το έκανες όλο αυτό, τη στιγμή που εγώ προσπαθούσα να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου, αυτό σου λέω. Δεν το είπα για τον άνθρωπο, είπα ότι αυτή τη στιγμή, ότι όλο αυτό το κομμάτι είναι τελειωμένο. Δεν μίλησε κανείς γιατί όλο αυτό κάνουμε μια κουβέντα γιατί καταστρέφεται νια καριέρα, πρώτον εγώ πριν είπα για το παιδί. Και όλοι περιμένανε ότι δεν θα ασχοληθούμε με το θέμα γιατί έχουμε φιλική σχέση.
Δ.Μ: Γιατί, έχεις μασήσει εσύ τα λόγια σου ποτέ, ποιος το λέει αυτό;
Ζ.Κ: Όλοι. Είναι ντροπή να πιστεύει κανείς για μένα ότι θα κάλυπτα έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητής. Όταν αυτό το ξύλο στη ζωή μου ακόμα με πονάει.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις της παρουσιάστριας, προκάλεσαν αρνητικά σχόλια στο Twitter, με πολλούς να αναφέρουν πως η Ζήνα Κουτσελίνη προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Απόστολο Λύτρα, επειδή είναι φίλοι.

Ακολουθούν μερικά σχόλιαΕιδήσεις σήμερα:

Οι αντιφάσεις της απολογίας Λύτρα, ο… περίπατος στην Ευελπίδων και η παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη μη προφυλάκισή του

Συμφωνία... προσεχώς για τα αξιώματα στην ΕΕ - Το «αγκάθι» με τη μισή θητεία Κόστα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για χειρουργείο στον Εμπαπέ - Σε κίνδυνο η παρουσία του στο Euro 2024


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης