Άνετη στην πρεμιέρα της η Νικολέττα Ράλλη

Άνετη στην πρεμιέρα της η Νικολέττα Ράλλη

Εντυπωσιακή, λαμπερή, χαλαρή και ιδιαίτερα άνετη θα λέγαμε πως ήταν στη χθεσινή της πρεμιέρα η Νικολέττα Ράλλη.

Άνετη στην πρεμιέρα της η Νικολέττα Ράλλη
Εντυπωσιακή, λαμπερή, χαλαρή και ιδιαίτερα άνετη θα λέγαμε πως ήταν στη χθεσινή της πρεμιέρα η Νικολέττα Ράλλη. Φορώντας ένα μίνι στενό μπεζ φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες η «νέα Χριστίνα Λαμπίρη» του Star καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό ενθουσιασμένη για το ξεκίνημά της.

«Καλησπέρα σας, καλωσορίσατε στην ολοκαίνουργια εκπομπή του Star, τo “Made in Star”. Θα φροντίσουμε να φτιάχνουμε αποκλειστικές ειδήσεις για όλους εσάς εκεί έξω. Να μαζεύουμε θέματα ενδιαφέροντα που θα μας κάνουν να χαμογελάμε. Η ζωή είναι όμορφη για να είναι θλιβερή», είπε η Νικολέττα και στη συνέχεια παρουσίασε έναν έναν τους συνεργάτες της.

Και ενώ όλα κύλησαν ήρεμα, χωρίς άγχος, σαρδάμ και άλλα σχετικά από την πλευρά της παρουσιάστριας, στο τέλος της εκπομπής οι ιθύνοντες του Star επεφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της. Μια τούρτα για το καλωσόρισμα και την καλή αρχή από τους ανθρώπους του καναλιού, αλλά και μια κάρτα με τις καλύτερες ευχές της Λόλας Νταΐφά.

Κλείσιμο
Όσο για τα πολυπόθητα νούμερα, η μεσημεριανή εκπομπή του Star έκανε στο σύνολο 15,2%, ενώ στα νεανικά κοινά συγκέντρωσε  22,5%.

Πάρτε μια γεύση από τα πρώτα λεπτά του πρώτου “Made in Star” της σεζόν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης