Νικολέττα Ράλλη: Η συνάντηση με τη Λαμπίρη

Νικολέττα Ράλλη: Η συνάντηση με τη Λαμπίρη

Λίγες μόνο μέρες πριν από την πρεμιέρα της στη μεσημεριανή ζώνη του Star, με την εκπομπή «Made In Star», η Νικολέττα Ράλλη μίλησε για τη συνάντησή της με την Χριστίνα Λαμπίρη.

Νικολέττα Ράλλη: Η συνάντηση με τη Λαμπίρη
Λίγες μόνο μέρες πριν από την πρεμιέρα της στη μεσημεριανή ζώνη του Star, με την εκπομπή «Made In Star», η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» για τη συνάντησή της με την προκάτοχό της,  Χριστίνα Λαμπίρη.

«Την είδα τις πρώτες ημέρες που ήρθα στο κανάλι. Δεν την είχα ξαναδεί από κοντά και εντυπωσιάστηκα από το πόσο όμορφη είναι. Πέρα όμως από αυτό, εγώ δεν χρειάστηκε να της πώ τίποτα. Με κάλυψε απόλυτα την στιγμή που μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο,τι χρειαστείς, θα είμαι εδώ, μου είπε στο τέλος η Χριστίνα».

Μάλιστα, η Νικολέττα αποκάλυψε ότι πάντα συμπαθούσε τη Χριστίνα και μάλιστα παρακολουθούσε την εκπομπή της: «Βλέπω όλα αυτά τα χρόνια το “ Super Star”. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί γελούσε συνέχεια. Τρελαίνομαι με αυτό το πράγμα, όταν ένας άνθρωπος είναι συνέχεια χαμογελαστός και φαίνεται ότι είναι αληθινό. Είναι αυτό που άρεσε και στη μαμά μου και στις φίλες μου. Πάντα το λέγαμε αυτό για την κυρία Λαμπίρη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης