Από το μαιευτήριο ...στη σκηνή η Νίνα Λοτσάρη

Από το μαιευτήριο ...στη σκηνή η Νίνα Λοτσάρη

Στο μήνα της μπαίνει σε λίγες μέρες η Νίνα Λοτσάρη που θα φέρει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς της. Παρόλα αυτά η γνωστή show woman δε λέει να αφήσει το θέατρο...

Από το μαιευτήριο ...στη σκηνή η Νίνα Λοτσάρη
Στο μήνα της μπαίνει σε λίγες μέρες η Νίνα Λοτσάρη που θα φέρει στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς της. Παρόλα αυτά η γνωστή show woman δε λέει να αφήσει το θέατρο, αφού λίγο μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της θα ανέβει και πάλι στη σκηνή προκειμένου να ξεκινήσει πρόβες για το έργο: «Αναζητώντας τον Αττίκ».

Σύμφωνα με την «Espresso», η Νίνα Λοτσάρη πρόκειται να υποδυθεί τον Φεβρουάριο την ερμηνεύτρια Δανάη, τη σπουδαιότερη μούσα του Αττίκ. «Νιώθω ότι κινούμαι σε πολύ γνωστά μουσικά μονοπάτια, καθότι τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχω πρωταγωνιστήσει στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε ανάλογες μουσικές παραστάσεις - οπερέτες», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα.

Όσο για το όνομα που θα δώσει στο κοριτσάκι που περιμένει; Θα την πει Ερωφίλη. «Αποφάσισα να της δώσω αυτό το όνομα γιατί μια Σκορπίνα μόνο φίλη του έρωτα θα μπορούσε να είναι.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης