Η Σκορδά για τη Μενεγάκη και το επίδομα του ΟΓΑ!

Η Σκορδά για τη Μενεγάκη και το επίδομα του ΟΓΑ!

Για τη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη από την πρωινή ζώνη στη μεσημεριανή μίλησε η Φαίη Σκορδά λέγοντας πως η Ελένη είναι μία από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές προσωπικότητες

Η Σκορδά για τη Μενεγάκη και το επίδομα του ΟΓΑ!
Για τη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη από την πρωινή ζώνη στη μεσημεριανή μίλησε στην κάμερα του «TV Weekend» η Φαίη Σκορδά λέγοντας πως η Ελένη είναι μία από τις σημαντικότερες τηλεοπτικές προσωπικότητες. "Εγώ δεν τα βλέπω όλα σε σχέση με μας. Δεν αλλάζει κάτι. Η Ελένη ό,τι ώρα και να κάνει εκπομπή, η ίδια θα είναι. Δεν πιστεύω σε αυτά. Πιστεύω στους ανθρώπους και τις ομάδες. Η Ελένη δεν έχει να αποδείξει απολύτως τίποτα. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος επειδή αλλάζει ώρα η εκπομπή του".

Όσο για την άποψή της για το επίδομα τρίτεκνης που παίρνει η παρουσιάστρια, η Φαίη απάντησε. "Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο, είτε πρόκειται για κάτι καλό, είτε πρόκειται για κάτι άσχημο. Το δικαιούται, δεν το δικαιούται; Το δικαιούται. Αλλά πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κάποιος νόμος που λέει ότι εάν μια οικογένεια έχει υψηλό εισόδημα δεν το δικαιούται. Ούτε ξέρουμε εάν το παίρνει και δεν το δίνει κάπου".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης