Τα βρήκαν Λιάγκας - Χαριτάτος;

Τα βρήκαν Λιάγκας - Χαριτάτος;

Μυστικό ραντεβού είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Χαριτάτος, με τους παρευρισκομένους να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Οι σχέσεις των δύο αντρών είχαν ψυχρανθεί όταν παλιότερα με δηλώσεις του ο Σπύρος Χαριτάτος επέκρινε τη Φαίη Σκορδά που δεν αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της...

Τα βρήκαν Λιάγκας - Χαριτάτος;
Μυστικό ραντεβού είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Χαριτάτος, με τους παρευρισκομένους να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Οι σχέσεις των δύο αντρών είχαν ψυχρανθεί όταν παλιότερα με δηλώσεις του ο Σπύρος Χαριτάτος επέκρινε τη Φαίη Σκορδά που δεν αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της.

Οι δύο άντρες, σχεδόν έναν χρόνο μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, βρέθηκαν ξανά μαζί και… έσπασαν τον πάγο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού τους έγινε προχθές το βράδυ στο εστιατόριο του Γιώργου Λιάγκα στη Βουλιαγμένη, ωστόσο τι ειπώθηκε μεταξύ τους παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο.
Κλείσιμο

Οι θαμώνες του μαγαζιού έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τον Σπύρο Χαριτάτο να περνάει την πόρτα συνοδευόμενος από μια γοητευτική δεσποινίδα και να πλησιάζει τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος τον υποδέχτηκε θερμά, παρά τα όσα έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα που οι δυο τους βρίσκονταν σε αντίπαλα τηλεοπτικά στρατόπεδα.

Έπειτα από αρκετή ώρα στην παρέα των δύο αντρών προστέθηκαν οι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πιο αργά έφτασε και η Φαίη Σκορδά η οποία αγκάλιασε και φίλησε τον Σπύρο. 
 

Πηγή: Espresso
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης