Μενεγάκη: «Δε θα είναι κουτσομπολίστικο το μεσημεριανό»

Μενεγάκη: «Δε θα είναι κουτσομπολίστικο το μεσημεριανό»

Την ίδια ώρα η Τατιάνα Στεφανίδου, ζήτησε από το Σταμάτη Μαλέλη να τη βάλει απέναντι από τη Μενεγάκη, αν και ο σταθμός είχε ανακοινώσει πως τίποτα δε θα αλλάξει στο πρόγραμμά του, εξαιτίας των αλλαγών στον Alpha

Μενεγάκη: «Δε θα είναι κουτσομπολίστικο το μεσημεριανό»
Όπως πλέον έχει γίνει γνωστό, η Ελένη Μεναγάκη δε θα είναι στην πρωινή, αλλά στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha. Έπειτα από την παύση του Κους - Κους με την Κατερίνα Καραβάτου, πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι η Ελένη θα πρέπει να μπει στο ρόλο της …κουτσομπόλας.

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, απαίτησε για να δεχτεί αυτή την αλλαγή της εκπομπής της, όλα να παραμείνουν ως έχουν, από τη θεματολογία και το περιεχόμενο, μέχρι και τον τίτλο.

Η ωραία Ελένη, επίσης, έκανε σαφές πως δεν πρόκειται μέσα από την εκπομπή της να καλύψει το κενό που αφήσει στη  gossip ενημέρωση το κόψιμο του Κους - Κους.
Κλείσιμο

Την ίδια ώρα η Τατιάνα Στεφανίδου, ζήτησε από το Σταμάτη Μαλέλη να τη βάλει απέναντι από τη Μενεγάκη, αν και ο σταθμός είχε ανακοινώσει πως τίποτα δε θα αλλάξει στο πρόγραμμά του, εξαιτίας των αλλαγών στον Alpha.

Σύμφωνα με την Espresso, ο ενθουσιασμός της Τατιάνας για το νέο concept της εκπομπής της με τίτλο «Μίλα» είναι τέτοιος που πιστεύει ότι θα τα καταφέρει, παρά τον ανταγωνισμό. Για αυτό άλλωστε και προέβη σε αυτή την κίνηση. Είδωμεν...


Πηγή: Espresso
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης