Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλά για όλα!

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλά για όλα!

Από όταν  η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά δρώμενα έτσι ξαφνικά τη χρονιά που μας πέρασε από το πρωινό του ΑΝΤ1, δε βγήκε ποτέ να κάνει δηλώσεις

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλά για όλα!
Από όταν  η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά δρώμενα έτσι ξαφνικά τη χρονιά που μας πέρασε από το πρωινό του ΑΝΤ1, δε βγήκε ποτέ να κάνει δηλώσεις.

Σήμερα, όμως, η Αργυρώ λύνει τη σιωπή της και μιλά για όσα έχουν ακουστεί περί συνεργασίας της με το ζεύγος Λιάγκα, αλλά και περί επιστροφής της στα …γνώριμα, δηλαδή στη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Ακόμα δεν ξέρω αν θα είμαι στο Γιώργο και στη Φαίη. Έχουμε πει πολλά πράγματα με τα παιδιά, θα δούμε. Η Φαίη και ο Γιώργος είναι φίλοι μου πάνω από όλα. Εγώ τους βλέπω σαν φίλους. Μου έχουν κάνει πρόταση. Έχουμε μιλήσει με τα παιδιά».

Κλείσιμο
Όσον αφορά τώρα στην Ελένη Μενεγάκη, η διάσημη μαγείρισσα δήλωσε: «Αγαπώ και την Ελένη πολύ. Το έχω πει ότι εγώ εκεί έχω αφήσει ένα κομμάτι της ψυχής μου. Έχω αφήσει πολλούς φίλους».

«Ακόμα δεν το έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου αν θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση», λέει και αποκαλύπτει ότι εκτός από τη Φαίη και το Γιώργο, έχει κάνει διάφορες συζητήσεις για συνεργασία και με τους ανθρώπους του Mega.

Για τους ... Καραμεροχαριτάτους ούτε λόγος γιατί έληξε έτσι η συνεργασία τους. Το μόνο που ευχήθηκε είναι να πάνε όλα καλά και για τους δύο, ενώ μάλιστα έμεινε άναυδη, όταν πληροφορήθηκε ότι αποτελούν παρελθόν για το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς, όπως υποστήριξε δεν το ήξερε.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: Star
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης