Χωρίς την Σίσσυ Χρηστίδου το «Μες Στην Καλή Χαρά»

Χωρίς την Σίσσυ Χρηστίδου το «Μες Στην Καλή Χαρά»

«Πράσινο φως» για την Ναταλία Γερμανού, «κόκκινο» για την Σίσσυ Χρηστίδου. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Η σέξι κοκκινομάλλα παρουσιάστρια, σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή των Onirama Θοδωρή Μαραντίνη, δεν θα καθήσει αυτό το χειμώνα στον πολυπόθητο πράσινο καναπέ της εκπομπής που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο «Μες Στην Καλή Χαρά».

Χωρίς την Σίσσυ Χρηστίδου το «Μες Στην Καλή Χαρά»
«Πράσινο φως» για την Ναταλία Γερμανού, «κόκκινο» για την Σίσσυ Χρηστίδου. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Η σέξι κοκκινομάλλα παρουσιάστρια, σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή των Onirama Θοδωρή Μαραντίνη, δεν θα καθήσει αυτό το χειμώνα στον πράσινο καναπέ της εκπομπής που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο «Μες Στην Καλή Χαρά».

Αν και η εκπομπή πήρε αισίως παράταση -μετά από πολλές διαπραγματεύσεις- για άλλη τουλάχιστον μισή σεζόν (όλοι οι συντελεστές έχουν υπογράψει τρίμηνες συμβάσεις), η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα βρίσκεται φέτος στην χαμογελαστή παρέα.

Το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας βρίσκεται προς το παρόν στον «αέρα», αν και κανείς δεν ανησυχεί για το εάν η Σίσσυ θα βρει σύντομα νέα τηλεοπτική στέγη...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης