Δείτε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ράνιας Θρασκιά

Δείτε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ράνιας Θρασκιά

Για πρώτη φορά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της η Ράνια Θρασκιά φωτογραφίζεται στον πέμπτο μήνα και σε συνέντευξη που παραχωρεί...

Δείτε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ράνιας Θρασκιά
Για πρώτη φορά μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της η Ράνια Θρασκιά φωτογραφίζεται στον πέμπτο μήνα και σε συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό ''People'', μιλά για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας και παράλληλα αποκαλύπτει πως τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει την απογευματινή ζώνη ενός μεγάλου καναλιού.

''Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αναλάβω την απογευματινή ζώνη ενός μεγάλου καναλιού με μια εξαιρετική συνεργασία. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από το κανάλι με όποιον τρόπο αυτό επιλέξει... Είναι μια νέα και φρέσκια ιδέα, που ακουμπάει στην ιδιαιτερότητα των στιγμών που βιώνουμε τώρα'', δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια και συνεχίζει:

''Στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία βασίστηκα πάντα στην ειλικρίνεια και το σεβασμό. Αυτές είναι κι οι αρχές που διέπουν αυτή τη συνεργασία. Αυτονόητο είναι λοιπόν, πως όταν προέκυψε η εγκυμοσύνη μου ενημέρωσα τους ανθρώπους με τους οποίους συζητούσα για την καινούργια μας εκπομπή''.

Κλείσιμο
Εδώ και 5 μήνες δεν είχε μαθευτεί ότι είναι έγκυος. Τι λέει η ίδια; ''Δεν ήταν το κύριο μέλημά μου να κρατηθεί μυστικό, απλά δεν το φώναξα και το εκμυστηρεύτηκα σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους. Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα μέσα στο σπίτι, γιατί είχα πάλι μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Για πολλές εβδομάδες πήγαινα μόνο από το ένα δωμάτιο στο άλλο, η εικόνα μου δεν άλλαξε, αντιθέτως έχασα βάρος και όταν άρχισα να κυκλοφορώ δεν το κατάλαβε κανένας. Τελικά, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μαζί η φουσκωμένη κοιλίτσα μου!''

Δείτε παρακάτω:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης