Ο δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κι αρχικά, ανέφερε για τον συνάδελφό του: «Παρεξηγηθήκαμε, χαλαστήκαμε και τα ξαναβρήκαμε».
«Έτσι είναι οι άνθρωποι. Εγώ είχα πει ότι κάνω πίσω σε ό,τι έχω κάνει λάθος. Αυτό δεν είναι το σημαντικό; Στενοχωριόμουν που είχα κακή σχέση μαζί του κι ήθελα να το διορθώσω. Διορθώθηκε κι όλα καλά», συμπλήρωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvyl21f9u7pt)
Στη συνέχεια, μίλησε για τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Υπάρχει τρόπος ο κεντρικός παρουσιαστής να σου δώσει χώρο και αβάντα και τρόπος να σου κόψει τα πόδια. Πάντα θα γίνεται».
Τέλος, αναφέρθηκε στην «ανθρωποφαγία» που κυριαρχεί στην τηλεόραση. «Εύχομαι να αργήσει να ξεκινήσει η ανθρωποφαγία. Καταλαβαίνω τον ανταγωνισμό και ότι δεν μπορούμε όλοι να κάνουμε 20%, κάποιοι ούτε καν 10%, αλλά ας βρούμε έναν τρόπο να συνυπάρξουμε», τόνισε κλείνοντας.
Η bwin συνεχίζει να χαράζει τον δικό της δρόμο προς την κοινωνική συνεισφορά, στέκεται δίπλα στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, «αγκαλιάζοντας» τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Φωτεινή.
Οnline Classrooms Generation Next: Oι εκπαιδευτικοί του αύριο εξοικειώνονται με τις ψηφιακές δεξιότητες και τον κόσμο του STEM δημιουργώντας μια νέα σχολική κουλτούρα στο σήμερα.