Τρύφωνας Σαμαράς: Εχω αδυναμία στους τριχωτούς άνδρες!

Τρύφωνας Σαμαράς: Εχω αδυναμία στους τριχωτούς άνδρες!

«Δεν μου αρέσουν οι άντρες που κάνουν ανταύγειες, μανικιούρ και πεντικιούρ. Ο άντρας στα 45 πρέπει να είναι περιποιημένος και να μη ντύνεται σαν πιτσιρίκος», λέει ο γνωστός κομμωτής

Τρύφωνας Σαμαράς: Εχω αδυναμία στους τριχωτούς άνδρες!
Συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε για τους άνδρες, αλλά και τη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Ο γλυκός Τρύφωνας είπε για τους άνδρες: «Δεν μου αρέσουν οι άντρες που κάνουν ανταύγειες, μανικιούρ και πεντικιούρ. Αδυναμία έχω στους τριχωτούς. Θέλω να έχουν μεγάλα φρύδια και σκούρα μαλλιά» και συνέχισε: «Δεν μπορώ τα απεριποίητα πόδια, τους λεκέδες στα ρούχα αλλά ούτε και τα ντεμοντέ κουρέματα. Ο άντρας στα 45 πρέπει να είναι περιποιημένος και να μη ντύνεται σαν πιτσιρίκος».
 
Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Τρύφωνας μίλησε και για την εκπομπή που θα παρουσιάσει με τον Ψινάκη όπου η δουλειά τους θα είναι να μεταμορφώσουν ένα άχαρο άντρα σε τζέντλεμαν. Ο μεν Τρύφωνας θα δίνει συμβουλές για την εξωτερική εμφάνιση, ο δε Ψινάκης θα διδάσκει τους τρόπους που θα πρέπει να συμπεριφέρεται κάποιος σε μία γυναίκα.
 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης