Συνατσάκη: Δίχασαν οι δηλώσεις της για το φύλο του παιδιού της - «Ζει και αναπνέει για δημοσιότητα» γράφουν στο Twitter

Συνατσάκη: Δίχασαν οι δηλώσεις της για το φύλο του παιδιού της - «Ζει και αναπνέει για δημοσιότητα» γράφουν στο Twitter

«Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι, θα αποφασίσει εκείνη το κοινωνικό της φύλο» τόνισε και ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων - «Το αυτονόητο είπε» ανταπαντούν οι υποστηρικτές της

synatsaki_35_2
«Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι, θα αποφασίσει εκείνη το κοινωνικό της φύλο» είπε η Μαίρη Συνατσάκη και δίχασε.

Η YouTuber ρωτήθηκε στο Instagram: «Θεωρείς φυσιολογικό να λες το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι;» και μεταξύ άλλων, απάντησε: «Θέλω να πω ότι μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό να εκφράζομαι με αυτόν τον τρόπο, γιατί αν με ξέρετε και με ακολουθείτε, είμαι ένας άνθρωπος που πρεσβεύει κάποια πράγματα».

Στα παραπάνω αντέδρασε το Twitter με τα σχόλια εναντίον των δηλώσεών της, να είναι αρκετά και ιδιαίτερα αιχμηρά.

Από την άλλη, δεν είναι λίγοι και όσοι συντάσσονται με τις απόψεις της και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον ρόλο της ως μητέρα.

«Το πολύ 3 νευρώνες λειτουργούν στον εγκέφαλό της» γράφει ένας χρήστης στην πλατφόρμα.

«Η Συνατσάκη ζει και αναπνέει για δημοσιότητα. Τό 'χει ανάγκη πως το λένε. Όλοι το ξέρουν» έγραψε κάποιος άλλος. «Γιατί πριν γεννήσεις έκανες ολόκληρο ροζ πάρτι και δεν έβαλες πολύχρωμα κορδελάκια και μπαλόνια;» σημείωσε μία γυναίκα.

Δείτε περισσότερα



Κλείσιμο




«Το αυτονόητο είπε» γράφουν οι υποστηρικτές της

Από την άλλοι, θέση πήραν και εκείνοι που συμφωνούν με τα όσα είπε. «Η Συνατσάκη ως Κοινωνική Επιστήμονας είπε το αυτονόητο! Έτσι έχουν τα πράγματα και ας μη σας αρέσει. Υ.Γ.: Για οσ@ δε το ξέρουν είναι Ψυχολόγος», «Τώρα τα βάλατε με τη Συνατσάκη που είπε τα αυτονόητα» γράφουν. 









Αναλυτικά οι δηλώσεις της Συνατσάκη για το φύλο του παιδιού της
«Θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν θεωρείς φυσιολογικό να λες ότι "το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι". Προέκυψε από το post που είχα ανεβάσει την Ημέρα της Γυναίκας με μία φωτογραφία με τη μικρή και από συνομιλία μου με τη Γωγώ Δελογιάννη, τη σεφ που είναι και φίλη μου. Θέλω να πω ότι μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό να εκφράζομαι με αυτόν τον τρόπο, γιατί αν με ξέρετε και με ακολουθείτε, είμαι ένας άνθρωπος που πρεσβεύει κάποια πράγματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct74s0sbjoa9)

Δεν τα πρεσβεύω διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα που έγινα μανουλίτσα, δεν θα ισχύσουν για μένα. Είναι πράγματα που πιστεύω βαθιά στην ψυχή μου.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η φράση αυτή της φαίνεται τελείως φυσιολογική, ενώ τόνισε πως το κοινωνικό φύλο προκύπτει στη ζωή κάποιου μετά από τα 4 χρόνια.

Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση "βιολογικά κορίτσι", γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου προκύπτουν μετέπειτα στη ζωή, όχι πολύ αργότερα, οι άνθρωποι αποκτούν μια τέτοια αίσθηση κι από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε;

Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου παιδί αυτή η ελευθερία και δεν θέλω να προοικονομίσω τίποτα και μην αγχώνεστε, τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και αποδοχή. Αλλιώς δημιουργούνται τα προβλήματα, γιατί άκουσα πολλούς στο Twitter να το κοροϊδεύουν».




Ειδήσεις σήμερα:

Αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης στη Γαλλία πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου - «Τρέξτε, μαχαιρώνουν παιδιά»

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Αταλάντη - Ταρακουνήθηκε η Αττική

Τραγωδία στο Βέλγιο - Νεκρό εντοπίστηκε βρέφος που το ξέχασε η μητέρα του στο αυτοκίνητο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης