Κατερίνα Ζαρίφη: «Αυτά τα τύπου "αδυνάτισες κι είσαι καλή" είναι απαίσια»
«Το ύστατο bullying δυστυχώς το δέχονται οι άνθρωποι με κιλά» δήλωσε η ηθοποιός
Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για διάφορα θέματα σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό «Τύπος TV». Η ίδια αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, και στο bullying που έχει δεχτεί κατά καιρούς για το βάρος της.
«Η προσωπική ζωή βοηθά πολύ, έχω μία σχέση που με στηρίζει και κακά τα ψέματα... Όταν έχεις ένα ωραίο συναίσθημα, σε διευκολύνει σε πολλά πράγματα. Τα κιλά είναι μία μάχη καθημερινή. Η μεζούρα είναι μια αγχωτική κατάσταση, είτε σου λένε πάχυνες είτε αδυνάτισες», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.
«Έχουμε να δαμάσουμε και ένα άγριο άλογο που λέγεται ορμόνες. Είναι ένας αγώνας και γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Αυτά τα τύπου "αδυνάτισες κι είσαι καλή" είναι απαίσια. Το ύστατο bullying δυστυχώς το δέχονται οι άνθρωποι με κιλά. Να πω σε αυτό το σημείο, καθώς μιλάμε γι’ αυτό το θέμα, ότι ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Το δικό μου όνομα και πρόσωπο, εν αγνοία μου, έχει χρησιμοποιηθεί για μία διαφήμιση στο Διαδίκτυο που αφορά σε σκεύασμα και έχω απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος», συμπλήρωσε η ηθοποιός.
Σχετικά με το τι θέλει από την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Θέλω ψυχική ηρεμία. Μεγαλώνοντας, αλλάζω λογική στη σχέση. Πλέον, ανακαλύπτω ότι θέλω ηρεμία και ένα όμορφο συναίσθημα που ξεκινά από έρωτα και γίνεται αγάπη. Επιδιώκω τη συντροφικότητα».
«Είμαι 46 ετών, αν προέκυπτε ένα παιδί, θα ήταν μεγάλη χαρά. Ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω...», είπε στο τέλος η Κατερίνα Ζαρίφη για το αν θα ήθελε ένα παιδί.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Το UniversityofWestLondon και το «δικό μας» BCACollege ιδρύουν στο Λονδίνο Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακών Σπουδών, μια εξέλιξη σημαντική για την Εκπαίδευση, τη Ναυτιλία, το επιχειρείν και την εξωστρέφεια.
Λίγο πριν μπούμε στην ολυμπιακή χρονιά, οι πρωταθλητές του Team Future της bwin, είχαν την ευκαιρία, σ’ ένα ιδιαίτερο πρωινό, να μοιραστούν τα όνειρα τους ενόψει Παρισιού, με τον Μιχάλη Τσόχο, ambassador του κορυφαίου στοιχηματικού brand.