Γιάννης Πλούταρχος: «Είμαστε μια μουσική οικογένεια, είναι κάτι σαν κατεστημένο να τραγουδάμε οικογενειακώς και όλοι μαζί»

Γιάννης Πλούταρχος: «Είμαστε μια μουσική οικογένεια, είναι κάτι σαν κατεστημένο να τραγουδάμε οικογενειακώς και όλοι μαζί»

«Η Μαρία έχει παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην οικογένειά μας, είναι η κολόνα όλων μας» δήλωσε ο τραγουδιστής

ploytarxos_paidia__1_
Στην περιοδεία που θα κάνει ο Γιάννης Πλούταρχος φέτος το καλοκαίρι, για πρώτη φορά θα τον συνοδεύουν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα Κακοσαίου.

Με αφορμή αυτό το κοινό μουσικό τους εγχείρημα, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος και η Κατερίνα Κακοσαίου μίλησαν στο περιοδικό Ηello!, για τη σχέση τους αλλά και για τα προσωπικά άγχη και φιλοδοξίες τους.

Σε ερώτηση που τέθηκε στον Γιάννη Πλούταρχο για το ποιο από τα τρία μικρότερα παιδιά, δείχνει κάποιο να έχει επίσης κλήση στη μουσική, απάντησε: «Όλα τα παιδιά τραγουδούν γιατί έτσι είμαστε ως οικογένεια. Έτσι μεγαλώνουν. Δε ξέρω αν είναι ταλέντο ή οικογενειακό βίωμα. Είμαστε μια μουσική οικογένεια, είναι κάτι σαν κατεστημένο να τραγουδάμε οικογενειακώς και όλοι μαζί. Ωστόσο, για να γίνει κάποιος επαγγελματίας τραγουδιστής, απαιτούνται πολύς κόπος και ώριμη σκέψη».

Σχετικά με τη γυναίκα του και το αν έχει πιάσει ποτέ μικρόφωνο, σχολίασε: «Τα έκανε όλα αυτά στην αρχή της γνωριμίας μας. Είχε περάσει από τον χώρο, τα είχε ζήσει όλα για τρία χρόνια, αλλά επέλεξε σοφά να αφοσιωθεί στην οικογένεια. Αυτό της το αναγνωρίζω, είναι ένα από τα πολλά που θαυμάζω σε εκείνη. Την έχω πολύ ψηλά επειδή όλο αυτό που έχουμε χτίσει δε θα μπορούσε να γίνει μονόπλευρα, έπρεπε να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια και από τους δυο. Η Μαρία έχει παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στην οικογένειά μας, είναι η κολόνα όλων μας».
5274_GIORGOS_KAKOSEOS_2642023__1_

Κλείσιμο
Για το πως διατηρούνται οι ισορροπίες μεταξύ επαγγελματισμού και οικογενειακής οικειότητας, ο Γιώργος Κακοσαίος δήλωσε: «Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Από τη στιγμή που υπάρχει σεβασμός, οι ισορροπίες διατηρούνται πολύ εύκολα. Όλη η οικογένεια έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας και πιστεύω πως αυτό αποτυπώνεται πάνω στη σκηνή».

«Καθόλου! Μιλάμε για τον Γιάννη Πλούταρχο. Δε θα τολμούσα ούτε να το σκεφτώ αυτό. Είναι τιμή μου να δουλεύω δίπλα σε έναν από τους καλύτερους, κατά τη γνώμη μου, ερμηνευτές που έχει δει αυτή η χώρα», είπε ο γιος του Πλούταρχου για το αν φοβήθηκε ποτέ ότι ο πατέρας του θα τον επισκίαζε.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν προσπαθώ να κρύψω την προσωπική μου ζωή. Απλώς δε μου αρέσει να τη διατυμπανίζω. Οπότε, ήξερα ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό και ήμουν σχετικά έτοιμος», εξήγησε ο νεαρός τραγουδιστής σχετικά με την προσωπική του ζωή.

«Σίγουρα έχω μάθει πολλά από τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχω συνεργαστεί, εμπειρίες που με έχουν αλλάξει. Ωστόσο έχω να μάθω ακόμα πιο πολλά στο μέλλον. Όσον αφορά τη ζωή μου, έχει μείνει πάνω-κάτω η ίδια, απλώς με ακόμα περισσότερη αγάπη», πρόσθεσε ο Γιώργος Κακοσαίος.
1105_KATERINA_KAKOSEOY_GIANIS_PLOYTARXOS_1472022__1_

«Μου αρέσει πολύ να τραγουδάω, αλλά έχω σπουδάσει Βιολογία και μόλις τελείωσα το μεταπτυχιακό μου στη βιομηχανική φαρμακολογία στο ΑΠΘ, που είναι ένας τομέας που με ενδιαφέρει πολύ. Δεν υπάρχει καμία πίεση να ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν το προσεγγίζω επαγγελματικά, ούτε βιοποριστικά. Τραγουδάω επειδή είναι κάτι που αγαπώ. Θα κάνουμε την περιοδεία αλλά από τον Οκτώβριο θα ασχοληθώ με το αντικείμενο των σπουδών μου. Το τραγούδι θέλω να παραμείνει χόμπι, θέλω να συνεχίσω να το βλέπω πιο αγνά, χωρίς τις υποχρεώσεις που επιβάλλει ο επαγγελματισμός», είπε με τη σειρά της η Κατερίνα Κακοσαίου.

Όσον αφορά την πρώτη της εμπειρία σε σκηνή, απάντησε: «(Ένιωσα) Απαίσια. Δεν ήθελα να ανέβω ποτέ ξανά στη σκηνή. Ήταν όλα τόσο, μα τόσο λάθος. Είναι κάτι που λίγοι γνωρίζουν. Συνέβη όταν σπούδαζα στην Κύπρο. Εμφανίστηκα εντελώς μόνη μου – δε γνώριζα καν τους μουσικούς, στο μαγαζί τους γνώρισα – και δεν είχα ξανατραγουδήσει ποτέ με μουσικά όργανα, ηχεία, μικρόφωνα και κόσμο από κάτω».

«Πέραν του ότι δεν ακουγόμουν γιατί από το άγχος μου δεν έβγαιναν οι νότες, είχα γυρίσει και την πλάτη μου στον κόσμο γιατί δεν άντεχα να τον κοιτάω, τόσο ντρεπόμουν. Ιδανικά θα ήθελα να μη θυμάμαι εκείνη την εμπειρία. Με είχε ρίξει ψυχολογικά και δεν ήθελα να ξανακούσω για ζωντανή εμφάνιση μπροστά σε κόσμο», συμπλήρωσε η Κατερίνα Κακοσαίου.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Χριστίνα Σούζη: Το πρώτο μήνυμα της από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας

«Όσο θα σωπαίνουμε, αυτά θα συμβαίνουν» λέει ο 22χρονος καρατέκα που έσωσε την 17χρονη στη Φρεαττύδα

Χόρχε Μέσι, ο πατέρας του Λιονέλ που καθορίζει εδώ και τρεις δεκαετίες την καριέρα του γιου του

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης