Σολωμού: Μετά τη Μακρυπούλια και η Σολωμού τα βάζει με την αεροπορική - «Τους είπα "δεν με ξέρετε;"»

Σολωμού: Μετά τη Μακρυπούλια και η Σολωμού τα βάζει με την αεροπορική - «Τους είπα "δεν με ξέρετε;"»

«Θύελλα» στο Twitter - «Οι διάσημοι απειλούν με stories τις εταιρείες» γράφουν - Η ηθοποιός δεν ήξερε ότι είναι απαραίτητο να έχει μαζί με τον σκύλο της, το βιβλιάριό του - «Πού ζει;» σχολιάζουν

Μετά τη Μακρυπούλια και η Σολωμού τα βάζει με την αεροπορική - «Τους είπα "δεν με ξέρετε;"»
solwmou-makrypoylia-xr
Viral στα social media έχει γίνει η εμπειρία της Ζέτας Μακρυπούλια με την εταιρεία Sky Express, όταν διαμαρτυρήθηκε για την πτήση που έχασε, καθώς καθυστέρησε μερικά λεπτά.

Μετά τον «σάλο» που προκλήθηκε στο Twitter, η Μαρία Σολωμού ήρθε να πει το δικό της παράπονο στo Instagram και να ξεκινήσει δεύτερο «γύρο» αντιδράσεων στην πλατφόρμα.

Η ηθοποιός είπε ότι θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη ωστόσο της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν ήξερε ότι είναι απαραίτητο.

«Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να κλείσω ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω ΟΚ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό μας»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct5edgzhlgn5)

Η Μαρία Σολωμού συνέχισε, λέγοντας: «Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω. Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δεν με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω “δεν με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε; Επίσης μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω “αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;”. Γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές».

«Πού ζει;» - Ξέσπασμα ρεκόρ στο Twitter με τα όσα είπε

Το βίντεο με το ξέσπασμα της Σολωμού προβλήθηκε στις ψυχαγωγικές εκπομπές και αμέσως έγινε trend στο Twitter.

Σωρεία ανθρώπων σχολίασαν ότι η προϋπόθεση να έχει κανείς μαζί με το σκύλο και το βιβλιάριό του είναι κάτι που το ξέρει και η «κουτσή Μαρία»,.

Πολλοί ενοχλήθηκαν δε, από την ατάκα της ηθοποιού, όταν είπε «Τους είπα δεν με ξέρετε;».

«Έλα ρε σοβαρά δεν την ήξεραν την Σολωμού; Πώς τόλμησαν;», «Άντε με όλες τις ψωνάρες που θέλουν να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Είναι κανόνες ασφαλείας που ισχύουν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους επιβάτες Και οι διάσημοι απειλούν με στορι τις εταιρείες; Αυτό μας είπε τώρα η Σολωμού» γράφουν μερικά από τα σχόλια.

Δείτε περισσότερα

Κλείσιμο

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ /  ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ


Δείτε βίντεο: Μετά τη Μακρυπούλια και η Σολωμού τα βάζει με την αεροπορική - «Τους είπα "δεν με ξέρετε;"»

Μετά τη Μακρυπούλια και η Σολωμού τα βάζει με την αεροπορική - «Τους είπα "δεν με ξέρετε;"»


Ειδήσεις σήμερα:


Νέα κόντρα ανάμεσα σε Παπανώτα και Χριστοπούλου - «Χουάνα η παρθένα, η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης»

Γιώργος Γεωργίου: Οι αντιφάσεις ενός cult ήρωα - Οι ατάκες του που δίχασαν


Συνεχίζεται το «γλέντι» στο Twitter για την πτήση που έχασε η Ζέτα Μακρυπούλια


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης