Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ανανέωσαν με το Star για την επόμενη σεζόν

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ανανέωσαν με το Star για την επόμενη σεζόν

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι που μας εμπιστεύεται και μας δείχνει το μπράβο του και μας τιμά» δήλωσε ο παρουσιαστής

xatzidou_-_pavlou__1_
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψαν το πρωί της Παρασκευής πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το κανάλι και θα συνεχίσουν για δεύτερη σεζόν.

Σε δημοσιογράφο της εκπομπής έδωσε δηλώσεις το ζευγάρι. «Έχω την πληροφορία ότι εχθές το βράδυ έπεσε η υπογραφή που όλοι περίμεναν!» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Η υπογραφή έπεσε. Ευχαριστούμε! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι μια δικαίωση για εμάς γιατί το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους να συνεχίζονται και να θες να κάνεις κάτι καλύτερο. Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ, είμαστε μια παρέα που προσπαθεί για το καλύτερο» σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct1z5zr0a71t)

«1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Θα πούμε στην Μελίτα ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της την τηλεόραση και του χρόνου. Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο. Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ», δήλωσε με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου.

Κλείσιμο
«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι που μας εμπιστεύεται και μας δείχνει το μπράβο του και μας τιμά. Είναι πολύ συγκινητικό, έχουμε ακούσει πολλά αλλά έχουμε γερά στομάχια» είπε στο τέλος ο Ετεοκλής Παύλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μιχάλης Κωσταράκος: Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Έφυγε από τη ζωή η Νόνικα Γαληνέα

Θεόδωρος Πάγκαλος: Στη Ριτσώνα ο τελευταίος αποχαιρετισμός - Δείτε φωτογραφίες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης