Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι εξήγησε πως το πρόβλημα λύθηκε εξωδικαστικά.
«Το θέμα με την παραγωγή λύθηκε εξωδικαστικά, οπότε τώρα είμαι καλύτερα. Το μόνο που ήθελα ήταν να ακουστεί η αλήθεια, όχι να επιδιώξω να βγάλω χρήματα. Ήθελα απλά να βγει κάποιος από την παραγωγή και να απαντήσει στα ερωτηματικά των ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct15mfrytjo9)
«Από τη στιγμή που μίλησε ο Ατζούν, τότε δόθηκε η απάντηση αυτή και λύθηκε το ερωτηματικό του κόσμου. Καλώς ή κακώς, δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Κι εδώ αν με ρωτήσετε κάτι, τα πράγματα που θα μπορώ να πω, είναι μετρημένα. Το πραγματικό ριάλιτι στο παιχνίδι είναι off camera», συμπλήρωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στο χρηματικό ποσό που έλαβε από το παιχνίδι. «Εμένα δεν μου στοίχισε μόνο στο διάστημα μέσα στο παιχνίδι. Δεν κλαίω τα λεφτά που έχασα, γιατί δεν μπήκα στο παιχνίδι για τα λεφτά, αλλά για την εμπειρία», τόνισε.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας μόλις ξεκίνησε με δύο ταινίες κεραυνοβόλου και ανέφικτου έρωτα, ενώ η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον
Η εκπαίδευση του σήμερα, θέτει τα θεμέλια για τη διαμόρφωση του «αύριο» κάθε κοινωνίας, είτε αυτό αφορά σε τοπικό, είτε σε εθνικό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο ανεπτυγμένες και εύρωστες οικονομίες του πλανήτη, βλέπουν τα πανεπιστήμιά τους να φιγουράρουν στις υψηλότερες θέσεις στη σχετική λίστα της παγκόσμιας κατάταξης