Σμαράγδα Καρύδη: «Ήμουν ατίθασο νιάτο, δεν είχα εύκολη εφηβεία»

Σμαράγδα Καρύδη: «Ήμουν ατίθασο νιάτο, δεν είχα εύκολη εφηβεία»

Τι είπε η ηθοποιός για τη συνεργασία και τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη

karydi_celebrity
Με αφορμή την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη νέα σειρά του Star ΙQ 160 η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την εμπειρία της από το Φεστιβάλ των Καννών αλλά και για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε πριν από ένα χρόνο όταν επισκέφθηκε τις Κάννες με την ταινία Dodο.

«Το Φεστιβάλ Καννών ήταν το κερασάκι στην τούρτα στην υπέροχη συνεργασία μου με τον Πάνο Κούτρα και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του Dodo. Νιώθω ευγνώμων που δουλέψαμε μαζί. Έκατσε και αυτό με τις Κάννες, που δεν είχα ξαναπάει, και το διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Το είδαμε σαν παιχνίδι, πού θα πάμε, το κόκκινο χαλί, τί θα φορέσουμε… Στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Croisette, το Hotel Martinez υπήρχε τμήμα του οίκου Dior όπου πήγαμε και μας έβαψαν όλους. Εκείνες τις ημέρες, έκανα μια γερμανική ταινία -μια γερμανική παραγωγή με Γαλλίδα σκηνοθέτη, όπου περιμένουμε να μας πούνε άμεσα σε ποιο από τα προσεχή φεστιβάλ κινηματογράφου θα κάνει πρεμιέρα-, οπότε πήγα στις Κάννες για τρεις ημέρες, ενώ ήθελα να μείνω δέκα και να το ζήσω».

Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια λέγοντας πως μεγάλωσε με πολλή αγάπη. «Ήμουν τυχερή που μεγάλωσα με αυτούς τους γονείς. Μου έδειχναν μια εμπιστοσύνη, κυρίως στην εφηβεία μου, όπου δεν ήμουν και το πιο εύκολο παιδί».

Μιλώντας για την εφηβεία της παραδέχεται πως ήταν ατίθασο νιάτο. «Δεν είχα εύκολη εφηβεία, χωρίς όμως να κάνω πράγματα αυτοκαταστροφικά! Ευτυχώς, δεν έμπλεξα πολύ σοβαρά με τίποτα, και είχα μια τάση για σαχλαμάρα. Τόνους σαχλαμάρας. Δεν μπορούσα να πειθαρχήσω, ήθελα συνεχώς να φεύγω από το σπίτι ή την τάξη, να γκομενίζω, και γενικά δεν ήθελα τίποτα».

Σε άλλο σημείο μίλησε για την παράστασή που έγραψε και παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης, τα «Μαθήματα κωμωδίας».

«Με έκανε να νιώθω πιο χαλαρή με την πάρτη μου, γιατί δεν ήμουν χαλαρή. Ο Θοδωρής είναι τρομερά χαλαρός και έχει μια καλώς εννοούμενη σιγουριά που του κάνει πολύ καλό. Μέχρι τότε, τα έπαιρνα όλα "βαριά", σοβαρά, τα αντιμετώπιζα μελοδραματικά, πώς θα με δουν, αν θα τα καταφέρω. Οπότε, ο Θοδωρής μου έκανε πολύ καλό».

Σε πιο προσωπικό επίπεδο η ηθοποιός αποκάλυψε τι της αρέσει να κάνει μαζί με τον σύντροφό της. «Να πάμε βόλτα στην θάλασσα. Να πάρουμε την μηχανή και να πάμε από τον Πειραιά μέχρι το Καβούρι και να απολαύσουμε έναν ωραίο περίπατο και ένα ωραίο φαγητό, σε κάποιο από τα αγαπημένα μας ταβερνάκια».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο ντιμπέιτ: Μίλησε για το μέλλον, απέφυγε τις κόντρες και προεξόφλησε επαναληπτική κάλπη


Το πολύωρο μαρτύριο του βρέφους που θα βαπτιστεί νεκρό


Η απερχόμενη πρωθυπουργός της Φινλανδίας παίρνει διαζύγιο λίγους μήνες μετά το «σκάνδαλο» με τα πάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης