Σοφία Βόσσου: «Για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 έως και 2 εκατομμύρια δραχμές»

Σοφία Βόσσου: «Για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 έως και 2 εκατομμύρια δραχμές»

Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για τις κορυφαίες συνεργασίες που έκανε στην καριέρα της

vossou_2
H Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για την καριέρα της, για τις σημαντικές συνεργασίες που έχει κάνει στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και τις «χρυσές εποχές» του ελληνικού τραγουδιού.

Μιλώντας για τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα της λέει: «Είμαι από τα πιο ευλογημένα πλάσματα στην Ελλάδα. Έχω συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες όπως ο Χρήστος Λεοντής, Μάνος Λοΐζος, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Σπανός, Νότης Μαυρουδής, Μίκης Θεοδωράκης, Γιώργος Κατσαρός, Γιώργος Θεοφάνους και πολλούς ακόμη αλλά και με κορυφαίους τραγουδιστές επίσης όπως Μπιθικώτσης, Μαρινέλλα, Βοσκόπουλος, Μαίρη Λίντα και πολλά ακόμη ονόματα».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις οικονομικές απολαβές που είχε τη δεκαετία του '90: «Πράγματι πέρασα «χρυσές» εποχές στη νύχτα ειδικά την δεκαετία του 1990. Ήταν πολλά τα χρήματα. Θυμάμαι ότι για μια βραδιά έπαιρνα 1,5 έως και 2 εκατομμύρια δραχμές. Τότε υπήρχαν πολλά λεφτά στη νύχτα, αλλά γέμιζαν και τα μαγαζιά σχεδόν εφτά μέρες την εβδομάδα. Περνάγαμε πολύ καλά τότε όλοι. Ψώνιζα για τους πάντες, αγόραζα δώρα σε όλους, βγαίναμε και τρώγαμε με τους φίλους μου. Έτσι σπαταλούσα τα χρήματά μου. Μου άρεσε να τα μοιράζομαι με τους δικούς μου ανθρώπους πάντα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Η αστυνομία ανακοινώνει πως μέλη της σκότωσαν «τρομοκράτη»


Κατολίσθηση στον Ισημερινό: 23 νεκροί, 67 αγνοούμενοι


MasterChef 2023: Δεν κατάφερε να βγάλει πιάτο και αποχώρησε - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης