Σπίτι με το Mega: Μια μοναδική βραδιά με την Άντζελα Δημητρίου

Σπίτι με το Mega: Μια μοναδική βραδιά με την Άντζελα Δημητρίου

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις γνωστών καλλιτεχνών για την τραγουδίστρια

mega-dimitriou0543
Μια βραδιά με ατμόσφαιρα αυθεντικής λαϊκής διασκέδασης έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA», το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 21:00. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται την Άντζελα Δημητρίου, τη Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, η οποία έχει αφήσει το αποτύπωμά της στο μουσικό στερέωμα.

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους. Η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε: «Κάνουμε αφιέρωμα για όλη μου την καριέρα με πολλούς καλεσμένους και αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Ο τίτλος της καριέρας μου θα ήταν ”δεν μου χαρίστηκε η ζωή που τώρα ζω, κουράστηκα για να την αποκτήσω”».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crkdwl69kj89)

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε: «Η Άντζελα είναι σταρ! Έχει πάρα πολύ ωραίο λαϊκό ρεπερτόριο». Ο Χρήστος Μενιδιάτης ανέφερε: «Νιώθω τυχερός που είμαι εδώ σε αυτό το αφιέρωμα μιας καλλιτέχνιδας πολύ σημαντικής, κορυφαίας λαϊκής τραγουδίστριας». «Η Άντζελα είναι λιοντάρι και ψυχάρα, μόνο τα καλύτερα έχω να πω για μια τόσο μεγάλη τραγουδίστρια», πρόσθεσε ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο Νίκος Απέργης σχολίασε: «Ένα τεράστιο κεφάλαιο η Άντζελα Δημητρίου για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, ήρθα να την τιμήσω». «Την αγαπώ πολύ την Άντζελα, έχει αφήσει πίσω της τρομερά τραγούδια και καριέρα», σημείωσε η Ανδρομάχη.

«Την αγαπώ πάρα πολύ, όπως και όλη η Ελλάδα, ακόμα και αν σε κάποιον δεν αρέσει το λαϊκό τραγούδι», υπογράμμισε η Έλντα Πανοπούλου. Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε: «Η σχέση μας με την Άντζελα, είχε αρχίσει λίγο επεισοδιακά με ένα σχόλιο που είχα κάνει… μετά το λύσαμε και από τότε έχουμε μια πολύ καλή επαφή». Ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε: «Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτήν και τώρα που θα γίνει και γιαγιά θα ολοκληρωθεί, πετάει στα σύννεφα».

Ειδήσεις σήμερα:

Όλη η απολογία του επιθεωρητή Νικολάου - «Δεν ξέρω πού έδιωξα την αμαξοστοιχία 62» μου είπε ο Σαμαράς

Ποιοι νέοι είναι δικαιούχοι για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια – Αναλυτικά παραδείγματα

Πώς η αισθησιακή σύζυγος του Ρώσου «σφαγέα» της Μαριούπολης πιάστηκε στη «φάκα» Ουκρανών χάκερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης