Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Διακοπές με τον μάνατζέρ της η ποπ σταρ - Χωρίς τη βέρα του εθεάθη ο Σαμ Ασγκάρι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Διακοπές με τον μάνατζέρ της η ποπ σταρ - Χωρίς τη βέρα του εθεάθη ο Σαμ Ασγκάρι

«Φωτιά» έχουν πάρει τα δημοσιεύματα που γράφουν για τα πρώτα «μαύρα σύννεφα» στον γάμο τους

spiars_asgkari
Χωρίς τη βέρα του εθεάθη σε έξοδό του, ο σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πυροδοτώντας ακόμη περισσότερο τις φήμες για πιθανή κατάρρευση του γάμου τους.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η DailyMail, ο Σαμ Ασγκάρι φαίνεται να βγάζει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του από την τσέπη του, αποκαλύπτοντας το «γυμνό δάχτυλό του» όπως γράφει το δημοσίευμα.

Στο μεταξύ, η 41χρονη ποπ σταρ βρίσκεται σε διακοπές σε άγνωστη τοποθεσία με τον φίλο και επί χρόνια μάνατζέρ της, Κέιντ Χάντσον και μοιράζεται στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι της.


Ο γάμος του ζευγαριού έχει απασχολήσει αρκετά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και τα social media. Μπορεί η Σπίαρς να δηλώνει σε διάφορες αναρτήσεις της τοπ πόσο ευτυχισμένη είναι, αλλά οι εκατομμύρια φαν της την αμφισβητούν.

Ορισμένοι χρήστες του Instagram υπέθεσαν ότι ο γάμος μοιάζει να είναι ψεύτικος, υπονοώντας ότι θα μπορούσε να είναι ένα διαφημιστικό κόλπο.
Κλείσιμο

Σπίαρς και Ασγκάρι παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2022 σε μια παραμυθένια τελετή στο σπίτι της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, όπου το «παρών» έδωσαν διασημότητες του Χόλιγουντ, όπως η Μαντόνα και η Σελένα Γκόμεζ.

Ο γάμος έγινε 15 χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον πρώην back-up χορευτή, Κέβιν Φέντερλαϊν, με τον οποίο και απέκτησε τους δύο γιους της.

Η σχέση της με την οικογένειά της, τα παιδιά της και τον πρώην της δεν είναι καλή, με διάφορες δικαστικές διαμάχες που αφορούν την κηδεμονία της, την περιουσία της, αλλά και το πόσο θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά της, να γίνονται θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Αντίστροφη μέτρηση για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Οι σκέψεις για το Επικρατείας

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια για 10.000 νέους - Σήμερα οι ανακοινώσεις

Φράχτης στον Έβρο: Τι περιλαμβάνει το έργο της επέκτασης - Απετράπησαν 250.000 αφίξεις το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης