Super Κική: «Βγήκε ο γελοίος ο Γιώργος Λιάγκας και είπε ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο»

Super Κική: «Βγήκε ο γελοίος ο Γιώργος Λιάγκας και είπε ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο»

«Πυροβολείτε όσο θέλετε» είπε για τα αρνητικά σχόλια που εισπράττει - Δείτε το βίντεο 

kikilisagkas93
Νύφη ντύθηκε η Super Κική για λογαριασμό ενός βιντεοκλίπ σε τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή. Η instagrammer έκανε νέες δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day», αναφερόμενη στην περιπέτεια που είχε πριν από λίγο καιρό, με τη σύλληψή της.

Αναφέρθηκε ακόμη και στον Γιώργο Λιάγκα, για μία συγκεκριμένη φράση που έχει χρησιμοποιήσει για την ίδια.

 «Μου έκανε φυσικά κακό στην εικόνα μου γιατί ήταν η δεύτερη φορά που ακουγόταν κάτι τέτοιο για μένα. Βέβαια άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Κυρίως οι άνδρες ξεσηκώθηκαν τόσο πολύ που πήρα πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα – και παίρνω ακόμα – από άνδρες κυρίως» ανέφερε αρχικά η  Super Κική.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crjgjfdljvu9)

Στη συνέχεια, η instagrammer πρόσθεσε: «Καλά… βγήκε και ο γελοίος ο Λιάγκας και είπε πως εγώ είπα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο, που δεν το είπα ποτέ και όλοι με φωνάζουν δημόσιο πρόσωπο στο hate coment. Θεωρώ ότι 15 δευτερόλεπτα βίντεο να έχεις δει δικό μου θα καταλάβεις αν το είπα ή αν δεν το είπα. Όλα αυτά που μου συμβαίνουν στη ζωή μου τα κάνω χρυσά εισιτήρια. Πυροβολείτε όσο θέλετε».

Το ξέσπασμα Λιάγκα και το «δημόσιο πρόσωπο»
Πριν από λίγο καιρό, ο παρουσιαστής σχολίασε τις δηλώσεις της Κικής Λιτσάκη για την περιπέτεια της κράτησής της και στάθηκε σε μία από τις φράσεις που ακούστηκε να λέει, «είμαι δημόσιο πρόσωπο».

«Δεν το έχουμε ακούσει από τον Μητσοτάκη να το λέει. Πάρτε έναν παρουσιαστή σοβαρό… η Μενεγάκη που είναι χρόνια και είναι η Μενεγάκη, έχει βγει ποτέ να πει είμαι δημόσιο πρόσωπο; Οι Star οι Αμερικανοί έχουν βγει ποτέ να πουν είμαι δημόσιο πρόσωπο;» είπε με έντονο ύφος ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Αλλά αύριο οι εκπομπές θα σφαχτούν για το ποιος θα την πρωτοφιλοξενήσει».

Δείτε βίντεο
Λιάγκας κατά Super Κικής: «Έχει βγει ποτέ η Μενεγάκη να πει "είμαι δημόσιο πρόσωπο;"»




Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής εναντιώνεται στη στάση της Super Κικής. Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου όταν πληροφορήθηκε για τα προσβλητικά λόγια της Instagrammer εις βάρος των αστυνομικών ξέσπασε ξανά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε πως η Super Κική μίλησε άσχημα στους άνδρες της αστυνομίας, λίγο μετά τη σύλληψή της, χαρακτηρίζοντάς τους «μπάτσους των 600 ευρώ».

«Εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι στους ανθρώπους. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι μπορεί να έχουν κάποια θέματα με τον πατέρα τους ή με οποιονδήποτε άλλο και μπράβο τους που τα αντιμετώπισαν, αν τα αντιμετώπισαν.Όμως, δεν είναι συμπεριφορά κάποιοι να πηγαίνουν στα κρατητήρια της αστυνομίας και να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους λένε "μπάτσοι των 600 ευρώ"», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqp033raodm1)
Κλείσιμο


Ο παρουσιαστής ρώτησε τότε ξανά τον κύριο Καλλιακμάνη αν τα λόγια αυτά ειπώθηκαν από τη Super Κική, με εκείνον να του απαντά θετικά. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρίστηκε και ξέσπασε ξανά κατά της Instagrammer.

«Να δούμε ποιοι είναι οι celebrities, που βγαίνουν κι έχουν άποψη, γιατί εγώ υποστεί από τη συγκεκριμένη κυρία... Βγαίνει κάθε εβδομάδα σε μία εκπομπή για να βρίσει εμένα. Γιατί κάποιοι της δίνουν βήμα, όχι προφανώς επειδή έχει υπόσταση, αλλά επειδή θα πει κάτι εναντίον του Λιάγκα», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Αποβολές, αποχωρήσεις, delivery και έρωτες στη ζούγκλα

Ο Παπαδημούλης μπλοκάρει τον φράχτη στον Εβρο - «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει το χάος στο μεταναστευτικό», λέει ο Οικονόμου

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα στον ανακριτή ο επιθεωρητής του ΟΣΕ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης