Νίκος Οικονομόπουλος: Στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα ο τραγουδιστής - Δείτε βίντεο 

Νίκος Οικονομόπουλος: Στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα ο τραγουδιστής - Δείτε βίντεο 

Ταξίδεψε μέχρι τους Αγίους Τόπους και μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα social media στιγμιότυπα μέσα από τον Ναό της Αναστάσεως

oikonomopoulos_panagiostafos8
Στα Ιεροσόλυμα ταξίδεψε ο Νίκος Οικονομόπουλος για να βρεθεί στον Πανάγιο Τάφο και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στους Αγίους Τόπους.

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο τραγουδιστής, που έχει εκφράσει σε πολλές συνεντεύξεις του την πίστη του στον Θεό, ανέβασε την Τετάρτη 29 Μαρτίου, φωτογραφίες και βίντεο με τον ίδιο να βρίσκεται μέσα στον Πανάγιο Τάφο.

«Μέσα στον Πανάγιο Τάφο, εδώ που αναστήθηκε ο Χριστός μας» λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος στους ακολούθους του, μέσω stories.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Βίντεο: Ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα

Το θαύμα που βίωσε στην εκκλησία

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε και για το θάυμα που βίωσε ένα θαύμα σε μία εκκλησία, μπροστά στην κάμερα.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό», ο τραγουδιστής βρέθηκε σε μια εκκλησία και μία από τις εικόνες πλημμύρισε με μύρο.

«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι, το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ο οποίος πολλές φορές έχει μιλήσει δημόσια για την πίστη του στον Θεό.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα είναι για να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpq59vtuxmnl)

Εξήγησε μάλιστα, πως πολλοί μπορεί να μη βρίσκουν λογική σε αυτό που συνέβη, αλλά τόνισε πως δεν χρειάζεται να προσπαθείς να δώσεις ερμηνείες στα πάντα, στο θέμα της θρησκείας.

«Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι "εντάξει, δεν έχει λογική", όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της».

«Μπορείς να είσαι άθεος αλλά όχι να λες δεν υπάρχει Θεός»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε δηλώσει για την πίστη του στον Θεό: «Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι "σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις, με όλο αυτό το πηγαίο σου", το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο του Θεού. Λέω εγώ τώρα… τι θα έλεγα αν ήμουν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο».



Ειδήσεις σήμερα:

Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας

Ο Μητσοτάκης «σημαδεύει» την πρώτη κάλπη και ξεκινά σχεδόν καθημερινές περιοδείες

Σήμερα στον ανακριτή ο επιθεωρητής του ΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης