Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε ο τραγουδιστής με την Κάτια Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε ο τραγουδιστής με την Κάτια Ζυγούλη

«Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δεν χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας

Sakis_Katia
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της show biz και ο έρωτάς τους κρατάει αναλλοίωτος δύο δεκαετίες. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν 20 χρόνια σχέσης, έξι χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά.

Ο τραγουδιστής είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής και δεν διστάζει να της δείξει την αγάπη του δημοσίως. Χθες το απόγευμα ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για την Κάτια Ζυγούλη ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου τη φιλά στο μάγουλο και της χαρίζει λουλούδια.

«Στις μικρές, καθημερινές πράξεις κρύβεται η αγάπη. Δεν χρειάζεται καμία αφορμή για να την εκφράσεις!» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



Η γνωριμία και το αξέχαστο… χαστούκι
20χρόνια γνωριμίας μετρούν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και συγκεκριμένα στις 3 Ιουλίου του 2017 το ζευγάρι έκανε το μεγάλο βήμα στη σχέση του και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 και έκτοτε έχουν αποκτήσει 4 παιδιά, την Αναστασία, την Αριάδνη, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα.

Η Κάτια και ο Σάκης το καλοκαίρι του 2003 πρωταγωνίστησαν σε διαφημιστικό σποτ εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Αξέχαστο έχει παραμείνει το… χαστούκι που έδινε η Κάτια Ζυγούλη στον Έλληνα σταρ για χάρη του σεναρίου. Τότε, που κανείς δεν θα φανταζόταν πως αυτή η γνωριμία θα εξελισσόταν σε σχέση και μάλιστα ζωής, που θα κατέληγε κάποια μέρα στα σκαλιά της εκκλησίας, όπως κάθε παραμύθι!

Δείτε τη διαφήμιση που στάθηκε η αφορμή για τη γνωριμία τους και το ξεκίνημα ενός μεγάλου έρωτα
Κλείσιμο
Sakis Rouvas-Katia Zygouli Vodafone commercial


Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα στον ανακριτή ο επιθεωρητής του ΟΣΕ


ΗΠΑ: Σε ένα μήνα θα γίνει γνωστό αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη στον Τραμπ για την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς


Βασίλης Καρράς: Yποψήφιος σε δήμο της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης