Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο με την Κρίστη Καθάργια

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο με την Κρίστη Καθάργια

Δείτε το σχετικό βίντεο

mavridis-343
Ο Γιώργος Μαυρίδης εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από την Κρίστη Καθάργια.

Αν και δεν έκανε καμία δήλωση και αρκέστηκε απλά να αγκαλιάσει τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, εκείνος μετέφερε το σχετικό ρεπορτάζ: «Ήταν πολύ ευδιάθετος αλλά είναι και πολύ στενοχωρημένος που έχει χωρίσει. Ήταν κοινή απόφαση, αλλά, όταν έκλεισε η κάμερα ξέρετε τι μου είπε; Υπάρχει ένα παιδί, της Κρίστης Καθάργια από τον πρώτο γάμο, 6 ετών. Έχουν άριστες σχέσεις και δεν θέλει να βγει προς τα έξω και να ανοίξει αυτός ο χωρισμός. Ήταν 9 μήνες παντρεμένοι και τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους ξεκίνησαν μετά το Asia Express».

«Μόνο εννέα μήνες ήταν παντρεμένοι; Αν δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν, καλύτερα να χωρίζουν νωρίς» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-criqtn7oeksx)

Ο παρουσιαστής και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022, ενώ πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ασία για τις ανάγκες του ριάλιτι «Asia Express». Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε πρόταση γάμου στην Κρίστη, τον Ιούλιο του 2020, με... βοηθούς τα σκυλάκια τους, Μόλυ και η Τσίχλα. Μέσα σε ένα από τα μπαλάκια που έπαιζαν τα σκυλιά, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη είχε κρύψει το δαχτυλίδι με το οποίο θα έκανε την πρόταση στην αγαπημένη του. Φυσικά, μόλις εκείνη το ανακάλυψε, είπε αμέσως το «ναι».

Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια και ο έρωτάς τους όπως φαίνεται, συνεχώς δυναμώνει. Ζουσαν μαζί στη Θεσσαλονίκη και μοιράζονταν συχνά στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς του φίλους. Στα στιγμιότυπα, που αναρτούν και οι δύο στα social media, πρωταγωνιστεί πολλές φορές και ο 6χρονος γιος της Κρίστη, Άκης, τον οποίο είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο της.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι γέφυρες του Ρικάρντο Μοράντι: Στη Γένοβα γκρεμίστηκε, στα Σέρβια έκλεισε

Ο Ραγκούσης έχτισε βίλα στην Πάρο με δάνειο για τρίτεκνους -  «Το δικαιούνταν η σύζυγός μου»

Λιάνης... όπως Μικρούτσικος: «Η Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης