Ελεονώρα Μελέτη: «Πήγαινα γονυπετής και παρακαλούσα τον Μίνωα Κυριακού να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ»

Ελεονώρα Μελέτη: «Πήγαινα γονυπετής και παρακαλούσα τον Μίνωα Κυριακού να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ»

«Έχω πάει στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και φωνάζαμε τους καναλάρχες σταματήστε το, δεν θέλουμε άλλο», είπε η παρουσιάστρια

Meleti_Eleonora
Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον καταιγισμό σχολίων που δέχθηκε την περίοδο που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ.

«Βρισίδια. Υπήρχε μεσημεριανή εκπομπή, η οποία είχε καθημερινή ενότητα 45 λεπτά, το μπιπ της Μελέτη κι έδιναν. Δεν ξέρω. Πουλούσε; Έκανε νούμερα τότε; Έχω δει την μητέρα μου να μην μπορεί να αναπνεύσει. Έχω πάει στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και φωνάζαμε τους καναλάρχες σταματήστε το, δεν θέλουμε άλλο. Τέλος, πάρτε το και δώστε το κάπου αλλού. Δεν το θέλουμε αυτό που συμβαίνει», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cria20u7cv3t)

«Τεράστιος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα. Είχα πάει στον Μίνωα Κυριακού, γονυπετής και τον παρακαλούσα να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ. Ο άνθρωπος κατανοούσε και μου έλεγε κορίτσι μου πρέπει να φανείς δυνατή. Κάνεις μια επιτυχία αυτήν την στιγμή, είναι λογικό και θα περάσει. Πατρική φιγούρα. Είχα στήριξη σε αυτό, αλλά το δικό κέντρο ελέγχου δεν ήταν δυνατό ακόμα. Μιλώ με όλους αυτούς κανονικά και κάποιοι μου έχουν ζητήσει και δημόσια συγγνώμη. Είναι στο παρελθόν όλα αυτά, 18 χρόνια πριν. Παραγράφονται. Εδώ παραγράφονται εγκλήματα μετά από 15 χρόνια», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cri9zugmxuu9)

Παρακάτω συνέχισε για το bullying που δεχόταν εκείνη την περίοδο: «Το είχα υποστεί γιατί ήμουν ένα κορίτσι 27 ετών, που βρέθηκε να αναλαμβάνει τον Πρωινό Καφέ, τον οποίο έκανε πριν η βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη μέχρι τότε κι ουσιαστικά αυτό ενοχλούσε. Ποια είναι αυτή; Γιατί αυτή κι όχι άλλη; Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Το νέο μέλος της φυλής, που πρέπει να υποστεί το καψόνι. Έπρεπε να πληρωθεί το τίμημα της τύχης αυτής. Να το παρομοιάσω με κάτι πιο φρέσκο; Δεν θέλω να δανειστώ το όνομά της γιατί είναι πολύ γλυκό κορίτσι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της. Εξήγησέ μου τον λόγο που Ιωάννα Μαλέσκου έχει φάει αυτήν την λάσπη;»

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Η στρατηγική Μητσοτάκη για επανασυσπείρωση ψηφοφόρων και αυτοδυναμία


Καλλιτεχνικά σωματεία: Πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Πολιτισμού και στάση εργασίας


Καιρός: Κρύο και ενισχυμένοι άνεμοι σήμερα - Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης