Ανθή Βούλγαρη: «Με τον Ιορδάνη κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής και νιώθω ευλογημένη»

Ανθή Βούλγαρη: «Με τον Ιορδάνη κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής και νιώθω ευλογημένη»

Δείτε τις δηλώσεις των παρουσιαστών της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA»

voulgari-xasapopoulos-43
Η εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Στον φακό αποτυπώνονται όσα συμβαίνουν κατά την προετοιμασία της εκπομπής, τις πολύ πρωινές ώρες.

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μίλησαν για το πρωινό ξύπνημα, καθώς η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ξεκινάει στις 05:00, τη «χημεία» τους και περιέγραψαν την καθημερινότητά τους.

«Το πρωϊνό ξύπνημα συνηθίζεται και αν δεν πάει καλά η μέρα, έχεις και νευρά πρωί – πρωί. Μετά σου περνάνε και εκτονώνεσαι», είπε o Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με την Ανθή Βούλγαρη να συμπληρώνει πως «Το πρωϊνό ξύπνημα δεν συνηθίζεται με τίποτα, αλλά αν έχεις καλή παρέα σηκώνεσαι λίγο πιο ευκολά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crhz8mqwdeo1)

Στην ερώτηση πώς συνεχίζεται η υπόλοιπη μέρα για τους παρουσιαστές, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απάντησε: «Μόλις τελειώνει η εκπομπή κάνουμε μια σύσκεψη, μετά ξεκουραζόμαστε και το απόγευμα πηγαίνω στην εφημερίδα. Το μεσημέρι κοιμάμαι μια ώρα για να ξεκουραστώ και το βραδύ στις 10 πέφτω για ύπνο». Η Ανθή Βουλγαρη ανέφερε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί το μεσημέρι, αλλά γύρω στις 9 το βράδυ πέφτει για ύπνο.

Στη συνέχεια σχολίασαν τα ποσοστά τηλεθέασης. «Η τηλεθέαση τη μια μέρα είναι έτσι, την άλλη αλλιώς», σχολίασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν – κατεβαίνουν. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και οι τηλεθεατές κρίνουν» δήλωσε η Ανθή Βούλγαρη.

Κλείσιμο
Για την τηλεοπτική τους «χημεία», ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανέφερε πως: «Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε ταιριάξει τηλεοπτικά με την Ανθή. Και θα μαλώσεις και θα τα βρεις με τον άλλον, αλλά είναι σημαντικό να υπάρχει σεβασμός στον επαγγελματισμό και στην άποψή του. Θαυμάζω το χαμόγελο της Ανθής, την καλοσύνη της και το ότι ξέρει να μαγειρεύει».

«Η Ανθή με έχει βοηθήσει σε αρκετά σε δύσκολες στιγμές και στον τηλεοπτικό αέρα», συμπλήρωσε.

«Με τον Ιορδάνη κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής και νιώθω ευλογημένη», παραδέχθηκε η Ανθή Βούλγαρη. «Η απίστευτη υπομονή του Ιορδάνη και η ηρεμία του με εκνευρίζουν κάποιες φορές, αλλά είναι και αυτό που θαυμάζω σε εκείνον. Ο Ιορδάνης δίνει πολύ χώρο στα νέα παιδιά. Επίσης είναι φίλος και "οικογένειά" μου… και είναι πάντα εκεί», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το πώς αφορτίζονται από την πίεση της καθημερινότητας, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποκάλυψε ότι το Σαββατοκύριακο δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση. Η Ανθή Βούλγαρη αποφορτίζεται όταν πηγαίνει στον στάβλο (cc. κάνει ιππασία) και βρίσκοεται δίπλα σε άλογα και ζώα.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πότε κλείνει η Βουλή - Οι διερευνητικές εντολές και η υπηρεσιακή κυβέρνηση

Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο 17χρονος που τραυμάτισε τη μητέρα του

Επίθεση σε σχολείο στο Νάσβιλ: Εκδίκηση το πιθανό κίνητρο της 28χρονης σφαγέα, λένε οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης