Survivor All Star - Κόρο για Αφροδίτη: «Έχει μια εμμονή μαζί μου από την αρχή του παιχνιδιού»

Survivor All Star - Κόρο για Αφροδίτη: «Έχει μια εμμονή μαζί μου από την αρχή του παιχνιδιού»

Μια ατάκα της Αφροδίτης για την... «ελεγχόμενη αλιεία» προκάλεσε τον εκνευρισμό του συμπαίκτη της

survivor-all-star__53_
H κόντρα μεταξύ του Κόρο και της Αφροδίτης στο Survivor All Star δεν σταματά. Όπως όλα δείχνουν, οι δύο παίκτες δεν είναι διατεθειμένοι να «τα βρουν».

Σε μία συζήτηση που έκαναν στην καλύβα, η Αφροδίτη έκανε λόγο περί «ελεγχόμενης αλιείας» στον Κόρο, ο οποίος είναι κι εκείνος που φροντίζει να φέρνει ψάρια στην ομάδα του.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για το συμβάν, ο Γιώργος Κόρομι είπε χαρακτηριστικά: «Κι εκεί που συζητάμε για τον 2ο αγώνα ασυλίας, πετάει την ατακάρα της η Αφροδίτη, αυτό το πλάσμα, που λέει για την ελεγχόμενη αλιεία. Ρε Αφροδιτάκι μου, εσύ ήσουν η πρώτη που όταν είχαμε χάσει έπαθλο κι είχαμε κρατήσει ψάρι για την επόμενη ημέρα, που ήταν ψημένο, πριν καλά καλά το ζεστάνουμε, είχες πέσει με τα μούτρα κι έτρωγες». 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crhcsavfs6g9)

«Κι είπαμε κάτσε πρώτα να το ζεστάνουμε, να φάνε όλοι, να το μοιράσουμε κι έλεγε "όχι, όχι, δυο φιλετάκια θα πάρω"», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ο Κόρο μίλησε με τον Σάκη, ο οποίος και πήρε το μέρος του, λέγοντάς του πως αν δεν υπήρχαν τα ψάρια που έφερνε στους συμπαίκτες του, πολύ πιθανόν να ήταν σε χειρότερη κατάσταση. Επίσης, τόνισε πως προφανώς η Αφροδίτη έχει προσωπικό θέμα με τον Κόρο από την αρχή του παιχνιδιού κι ήθελε απλά, να τον εκνευρίσει. 

Σε άλλο απόσπασμα της συνέντευξής του στην κάμερα του Survivor All Star, ο Κόρο δήλωσε για την Αφροδίτη: «Δεν ξέρω για ποιον λόγο το είπε αυτό, σίγουρα έβγαλε κακία. Έχει γενικά, μια εμμονή μαζί μου από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν πειράζει, εγώ το είδα ότι τα παιδιά απο την αρχή θέλανε να φάνε πολύ, γιατί μας λέγανε άντε να γυρίσουμε να φάμε το ψάρι. Ευτυχώς που κερδίσαμε, γιατί είχαμε δύναμη από το ψάρι που φάγαμε όλοι μας και πήραμε τον αγώνα φυσικά κι έτσι, κερσίδαμε ένα έπαθλο φαγητού που συμπεριλαμβάνεται στην ασυλία. Οπότε, η αλιεία είναι ελεγχόμενη, άσ'το πάνω μου, ξέρουμε τι κάνουμε».


Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: «Μας απειλούν ένοπλοι μπράβοι, αλλά δεν φοβόμαστε», κατήγγειλε η πρόεδρος των Αρχαιολόγων - Δείτε βίντεο

Καβάλα: Αμετανόητος ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη Αΐντα - Έβαλε τα γέλια στο δικαστήριο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με στόχο την αυτοδυναμία σε περιοδεία στη Φθιώτιδα - Πρώτη στάση το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης