Το σαρωτικό «IQ 160», το τσαγανό του Μουτσινά και η αναμονή της Αλιμπέρτη

Το σαρωτικό «IQ 160», το τσαγανό του Μουτσινά και η αναμονή της Αλιμπέρτη

Υπάρχουν ακόμη προγράμματα που κάνουν τη έκπληξη μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν

moutsinas_436
Τι ωραία σειρά! Απ’ όπου και να το πιάσεις, μπράβο. Το σενάριο, η σκηνοθεσία, το πρωταγωνιστικό δίδυμο, Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής, όλα εξαιρετικά. Τρία χρόνια το δούλευε ο Πέτρος Μπούτος στην Barking Well αλλά τελικά άξιζε η αναμονή. Το Star επιλέγοντας αυτή τη σειρά έδειξε καλά αντανακλαστικά και μπορεί πλέον να κοιτά με αισιοδοξία το τούνελ της μυθοπλασίας, το οποίο δεν έχει για όλους φως. Η σειρά ήταν 1η στη ζώνη της, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 22,7 % στο δυναμικό κοινό 18-54 ενώ έφτασε μέχρι και το 26,8% σε τέταρτο (22:30-22:45). Στο κοινό γυναίκες 18 – 24, η σειρά σημείωσε μερίδιο τηλεθέασης 39,4% ενώ σε τέταρτο έφτασε στο 66% (22:30 – 22:45). Η πρεμιέρα της σειράς είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό γυναίκες 18–54, με μερίδιο τηλεθέασης 22,3% και στο κοινό άνδρες 18-54, με μερίδιο τηλεθέασης 23,3%. Τη σειρά παρακολούθησαν για έστω ένα λεπτό 2,2 εκατομμύρια τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού. Ε, αν μη τι άλλο τη λες επιτυχημένη την πρεμιέρα.

iq160-640x877

Δεν μασάει τα λόγια του ο Νίκος Μουτσινάς. Τα λέει χύμα και σταράτα και βάζει τα γυαλιά σε πολλούς και πολλές που παριστάνουν τους ακριβοδίκαιους και τους ατσαλάκωτους. Δεν ιδρώνει το αυτί του και είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς ο Νίκος θα τα πει. Και φυσικά θα πάιξει και τις απαντήσεις…

Της διαψεύσεως το πανηγύρι. Μόνο, προσοχή, γιατί ενίοτε οι διαψευστές διαψεύδονται, ειδικά όταν λειτουργούν με τρόπο όχι και τόσο «φωτεινό». Εχουν γνώση οι φύλακες. Και δεν μασάνε… Εξαντλείται και η υπομονή μας τόσους μήνες.

Ωραία η συνέντευξη του Τάκη Ζαχαράτου στην Γωγώ Αυγερινοπούλου στο «DOT». Το οποίο παραμένει εκπομπή υψηλής αισθητικής, γι αυτό και κάνει διορθωτικές αλλαγές. Κάποιες συνεντεύξεις θα κάνει εκτός πλατό η Νάντια Κοντογεώργη αλλά ο καναπές φέτος δεν… τραβάει. Την άποψή μου την είπα και την ξαναλέω. Συνεντεύξεις κάνουν οι δημοσιογράφοι και ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί. Αν τα τουμπάρεις αυτά, θα απογοητευτείς. Επίσης, θέμα «κοψίματος» δεν υπάρχει, καθώς η συμφωνία ισχύει για ένα χρόνο με το Star και θα τηρηθεί ως το τέλος.

Τις τελικές λεπτομέρειες για το «Fame Story» συζητούν Star και Barking Well. Η «Φάρμα» πάει για τους επόμενους μήνες και μένει να δούμε τι θα κάνει η Βίκη Καγιά, η οποία παραμένει στον σταθμό.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Ράνια Τζίμα στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Γυαλίζει το δημοσιογραφικό μάτι της και φαίνεται κι από μακριά.

Μπράβο στην Ελίνα Παπίλα και την παρέα της, που με τόσα που έχουν ακούσει συνεχίζουν να χαμογελούν και να το απολαμβάνουν. «Είναι μαζί» και φαίνεται.

Κλείσιμο
παπιλα

Ας περιμένουμε λίγο τις επίσημες ανακοινώσεις για το «Ζούμε αλλιώς» με την Σοφία Αλιμπέρτη. Όταν έρθει η ώρα θα τα πει, θα τα γράψει και θα τα στείλει ο ΑΝΤ1. Θετικό πρόσημο από τα πρώτα γυρίσματα πάντως.

Κουίζ πονηρό και διπλό. Πρώτο κουίζ: Ποια δημοσιογράφος εκπομπής ισχυρίζεται ότι επειδή δουλεύει στην τηλεόραση πρέπει να οδηγεί ακριβό αυτοκίνητο; (εδώ κλαίμε και γελάμε μαζί, παιδιά)

Δεύτερο κουίζ: Ποια παρουσιάστρια είναι σφόδρα ενοχλημένη από μέλος του πάνελ της με όσα δηλώνει ιδιωτικά και δημόσια;



Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: «Μας απειλούν ένοπλοι μπράβοι, αλλά δεν φοβόμαστε», κατήγγειλε η πρόεδρος των Αρχαιολόγων - Δείτε βίντεο

Καβάλα: Αμετανόητος ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη Αΐντα - Έβαλε τα γέλια στο δικαστήριο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με στόχο την αυτοδυναμία σε περιοδεία στη Φθιώτιδα - Πρώτη στάση το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης