Ελένη Καρακάση για «Μαύρο Ρόδο»: Ο ρόλος μου και του γιου μου δεν υπήρχαν στο βιβλίο, αλλά μπήκαν για τη σειρά

Ελένη Καρακάση για «Μαύρο Ρόδο»: Ο ρόλος μου και του γιου μου δεν υπήρχαν στο βιβλίο, αλλά μπήκαν για τη σειρά

«Για εμένα ήταν σημαντικό να ξέρω τη ψυχολογία της ηρωίδας που παίζω» συμπλήρωσε

eleni-karakasi
Η Ελένη Καρακάση, η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη. Αν και ηθοποιός στο επάγγελμα, η Ελένη Καρακάση αναφέρει πως όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στη Λυρική Σκηνή.

«Ήξερα από τα πέντε μου πώς μπορώ να τραγουδάω. Οι γονείς μου μού έλεγαν πως πρέπει να σπουδάσω αν και ήμουν από πολύ μικρή στα ωδεία. Στο σχολείο είχε έρθει η Κάρμεν Ρουγγέρη, με είδε να τραγουδάω και μου ζήτησε να παίξω στο θέατρο. Στη Γ’ λυκείου το σκέφτηκα πιο σοβαρά, αν και σαν όνειρο, είχα να παίξω στη Λυρική σκηνή», δήλωσε.

Για τον ρόλο της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA «Μαύρο Ρόδο», είπε: «Είμαι μια χαροκαμένη μάνα τώρα τελευταία. Έρχονται και πιο δύσκολα ακόμα, για τα παιδιά μου. Είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει πολύ. Όταν μου τον πρότεινε ο σκηνοθέτης μας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, χάρηκα πάρα πολύ. Ο ρόλος μου και ο ρόλος του γιού μου δεν υπήρχαν στο βιβλίο αλλά ενσωματώθηκαν για χάρη της σειράς».

Και πρόσθεσε: «Για εμένα ήταν σημαντικό να ξέρω τη ψυχολογία της ηρωίδας που παίζω. Η Ευτυχία είναι μια γυναίκα παντρεμένη, ευτυχισμένη στο γάμο της, με δύο παιδιά με πάρα πολλά προβλήματα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crenoyy37gmp)

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τον ρόλο της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος ήταν μίας μεγαλύτερης σε ηλικία γυναίκας, και δήλωσε πως αυτό της άρεσε πάρα πολύ. «Ο ρόλος στις ‘’Μέλισσες’’ ήταν για μία γυναίκα 60 ετών. Έτσι, με το μακιγιάζ φαινόμουν μεγαλύτερη. Οι φίλοι που είχα να δω καιρό όταν με είδαν μου είπαν γιατί άφησα τον εαυτό του. Μου αρέσουν οι αλλαγές στη δουλειά μου».

Για το «Μαύρο Ρόδο» και την απήχηση που έχει στο τηλεοπτικό κοινό η σειρά, σημείωσε: «Είναι ζωή. Εκεί που γελάς, κλαις και εκεί που κλαις, γελάς. Η επιτυχία του είναι αυτή και αγγίζει και τη θρησκεία που εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ συνδεδεμένοι».

Για το πώς βλέπει τον εαυτό της, σχολίασε: «Κάποιες φορές βλέπω τον εαυτό μου και λέω ‘’πωωω κρέμασα από εδώ και από εκεί’. Η μαμά μου μου έλεγε πως όταν μιλάμε για πράγματα τα ξορκίζεις. Πολλοί άνθρωποι μου λένε γιατί μιλάω συνέχεια για τα κιλά μου. Μιλάω γιατί μπορεί να βοηθήσω κάποιον και εάν έχεις περάσει και κάτι στην υγεία σου μπορείς να μιλήσεις».

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Άνδρες με τα όλα τους».


Ειδήσεις σήμερα:

«Κάποιοι δεν μας γουστάρουν επειδή κάνουμε τη δουλειά μας» - Τι λέει ο αρχαιολόγος που ξυλοκοπήθηκε στη Μύκονο

«Είμαι στο εξωτερικό μαζί με το παιδί μου» - Επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. η 26χρονη από τη Χαλκιδική


Γέμισε νιάτα το κέντρο της Αθήνας για την μαθητική παρέλαση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης