Βίκυ Καγιά για Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν ξέρω γιατί με έκανε unfollow»

Βίκυ Καγιά για Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν ξέρω γιατί με έκανε unfollow»

«Ήταν μια δική μου πρόταση για την οποία μάλιστα επέμεινα πάρα πολύ» είπε για το μοντέλο που συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του GNTM - Δείτε το βίντεο 

kagia_xatzipanteli
Η Βίκυ Καγιά τοποθετήθηκε σε συνέντευξή της, σχετικά με όσα ακούγονται για τον χαρακτήρα της, ενώ σχολίασε και το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το μοντέλο και κριτής του GNTM, είπε για τη Σοφία Χατζηπαντελή και το γεγονός ότι σταμάτησε να την ακολοθεί στα social media:

«Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν μια δική μου πρόταση για την οποία μάλιστα επέμεινα πάρα πολύ. Είχε πολύ πλάκα. Δεν την έβρισκες πουθενά. Εγώ δεν την έκανα umfollow… Έχω μιλήσει με την booker της Σοφίας Χατζηπαντελή που με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι εύχεται να μην πήρα στραβά το unfollow της και ότι εύχεται να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον. Καλά έκανε και με πήρε. Δε ξέρω γιατί με έκανε Unfollow, δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί της, μόνο εκείνη ξέρει, δεν της κρατάω καμία κακία».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crejrlofxg0x)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βίκυ Καγιά επισήμανε ότι: «Ξέρεις πόσο πολύ χρειαζόμουν μια αγκαλιά φέτος;» και πρόσθεσε:

«Ο χαρακτήρας μου είναι πολύ ακέραιος, είμαι πολύ σταθερή και αυτό κάποιες φορές δημιουργεί πρόβλημα γιατί οι χαρακτήρες που είναι έτσι, συνήθως είναι αυτοί που ακούνε τα περισσότερα αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή».

Τέλος, ανέφερε πως δεν γνωρίζει ακόμη, αν θα συνεχιστεί το GNTM και την επόμενη χρονιά, αλλά ούτε αν η ίδια θα ήθελε να είναι σε αυτό καθώς έχει ανάγκη από ξεκούραση.

Το unfollow της Χατζηπαντελή 
Tο μοντέλο, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, φαίνεται πως δεν «τα βρήκε» με τη Βίκυ Καγιά  στη συνεργασία τους. Οι δυο τους μάλιστα ήρθαν σε ρήξη, γεγονός που επιβεβαιώνει το ότι η Σοφία Χατζηπαντελή, έκανε unfollow στο Instagram τη Βίκυ Καγιά.

Μετά από δεκάδες ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της, η Σοφία Χατζηπαντελή αποκάλυψε τον λόγο αυτής της πράξης της: «Για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος» εξήγησε το μοντέλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cot3ewvu1c7l)

Μάλιστα απαντώντας στο σχόλιο μιας διαδικτυακής φίλης της, η Σοφία Χατζηπαντελή ανέφερε φωτογραφίζοντας το πρόσωπο της Βίκυς Καγιά: «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω απλά για όσα έχω κάνει, τα κάνω πραγματικά».
221205203858_xatzipadeli
Κλείσιμο




Η «κόντρα» ανάμεσα σε Χατζηπαντελή και Καγιά
Τον Δεκέμβρη, δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν ήθελαν τις δύο γυναίκες να ίναι σε «κόντρα»,γεγονός που «πυροδοτήθηκε» από τις έντονες διαφωνίες που είχαν στο ριάλιτι μόδας.

Στον ημιτελικό του GNTM ήρθαν σε ρήξη για τα τατουάζ της Κότυ.

Ενώ οι κριτές παρατηρούσαν τις φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων, η Βίκυ Καγιά μίλησε θετικά για το πώς φαίνονται στη φωτογράφιση τα τατουάζ του μοντέλου.

Την παρατήρησή της σχολίασε η Σοφία Χατζηπαντελή, λέγοντας πως η Βίκυ Καγιά τη μία θέλει τατουάζ και την άλλη όχι.

«Διαφορετικό perspective, αχα. Τώρα θέλουμε τα τατουάζ σου, πριν δεν τα θέλαμε», είπε η Χατζηπαντελή, με την Καγιά να της απαντά: «Δεν τα θέλω ποτέ».

GNTM 5: Η «κόντρα» Χατζηπαντελή – Καγιά για τα τατουάζ


«Δεν πειράζει, οι υπόλοιποι τα θέλουν», της είπε και η Βίκυ Καγιά τη ρώτησε τότε σε ποιους αναφέρεται, με το μοντέλο να της εξηγεί ότι την κλείνουν για καμπάνιες, μόνο και μόνο για την πλάτη της.

«Πόσοι πελάτες το κάνουν αυτό;», τη ρώτησε η Καγιά, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να της λέει: «Την άλλη εβδομάδα κλείνω για το my back tattoo».

Στο τέλος, η guest κριτής είπε στην Κότυ: «Σε παρακαλώ μάρτυράς μου ο Θεός. Μην πας σε εμπορική φωτογράφιση. Το λέω ως κοπλιμέντο. Αυτοί που δεν θέλουν τα tattoo σου, δεν τους θέλεις σαν πελάτες».


Ειδήσεις σήμερα:

«Βλέπουν» εμπρησμό στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης - Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά

Άφαντη η 26χρονη μητέρα και η κόρη της που εξαφανίστηκαν από τη Χαλκιδική - Μήνυση για αρπαγή ανηλίκου κατέθεσε ο πατέρας


Survivor All Star: Η Νικολέτα αποχώρησε, οι Τάκης και Ηλίας αποκλείστηκαν - Δείτε βίντεο 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης