Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος, νιώθω άσχημα»

Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος, νιώθω άσχημα»

«Μην την κάνετε αυτή την ερώτηση, δεν είναι ωραίο» δήλωσε η παρουσιάστρια και σηκώθηκε από τη θέση της για να δείξει την κοιλιά της - Δείτε το βίντεο

Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος, νιώθω άσχημα»
xatzidou_egyos
Με αφορμή το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά στο Instagram για όσους αναφέρουν ότι είναι έγκυος σχολίασε η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή που παρουσιάζει.

Η ίδια μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό του «Breakfast @ Star» παρόμοια εμπειρία που βιώνει, καθώς όπως είπε, δέχεταο καθημερινά κι εκείνη μηνύματα για το αν είναι έγκυος.

«Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram που με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Προχθές μου έστειλε μία κοπέλα "αχ! Χάρηκα πάρα πολύ για σένα". Προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει ότι το βρήκε ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι θέμα μόνο τα όσπρια, αλλά είναι οι πρασινάδες, τα γαλακτομικά κτλ» είπε η Ελένη Χατζίδου, και σηκώθηκε για να δείξει στην κάμερα τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cregshxpesmp)

«Θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος, δεν θα στο πω. Όχι ακόμη, θέλω τον χρόνο μου. Καταλαβαίνεις. Έχω ανοίξει και το φερμουάρ, πες μου τώρα: θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι έφαγα κάτι στο break και με πείραξε;» πρόσθεσε η παρουσιάστρια και τέλος, ανέφερε:

«Μην την κάνετε αυτή την ερώτηση, δεν είναι ωραία ερώτηση. Αν θέλουμε, θα το πούμε εμείς. Επειδή με βλέπεις λίγο να φουσκώνω, κατευθείαν με ρωτάς αυτό. Είναι αυστηρά προσωπικά και νιώθω άσχημα».

Το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά
Η τραγουδίστρια ανέβασε μία σειρά από stories, όπου κάνει λόγο για μπούλινγκ λόγω των παραπανίσιων κιλών, τα οποία αποδίδουν πολλοί σε μία εγκυμοσύνη, ενώ στην πραγματικότητα, δεν είναι παρά πρήξιμο από το φαγητό.

Όπως έιπε στην αρχή, έχει αλλεργία στην γλουτένη, με συνέπεια κάποιες τροφές να την κάνουν να πρήζεται. Αυτό έχει ως συνέπεια πολλοί να νομίζουν ότι η φουσκωμένη της κοιλιά προέρχεται από… εγκυμοσύνη.

Στην πορεία, είπε θυμωμένη:

«Γυναίκα δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα σε φίλο μου και τον ρώτησε αν είμαι έγκυος, επειδή σε ένα Story έχω πάρα πολύ μεγάλη κοιλίτσα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη και προφανώς έφαγα τον πάτο μου, είχε πρηστεί η κοιλιά μου γιατί έφαγα πάρα πολλά ψωμιά και μια ΓΥΝΑΙΚΑ γύρισε και είπε αυτό. Μα το Θεό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι».

Δείτε το βίντεο
Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά στο Instagram - «Με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω να κάνω ποτέ παιδιά»

Στο ίδιο ύφος, τόνισε: «Κοκκίνησε το κεφάλι μου από τα νεύρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη. Από τότε που ανακοίνωσα ότι θα παντρευτώ μέχρι σήμερα, καθημερινά δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να πάρω κιλά, δεν μπορώ να πρηστώ, δεν μπορώ να φάω όσπρια, γιατί άμα τολμήσω και δεν είμαι πλάκα, μου λένε ότι είμαι έγκυος. Μου έχουν κάνει τόσο ψυχολογικό πόλεμο που πραγματικά με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω ποτέ να κάνω παιδιά, ειδικά οι γυναίκες!».

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που περνάμε οι γυναίκες που με το που παντρευόμαστε πρέπει να υποθέτουν όλοι ότι είμαστε έγκυος. Πρέπει στον πρώτο χρόνο να μείνουμε έγκυος. Άσε μας ρε παιδί μου, ήσυχες. Θεωρώ πολύ αδιάκριτο όλο αυτό το πράγμα γιατί μπορεί μια γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, ή να μη θέλει να κάνει παιδιά και είναι δικαίωμα της. Να μην μπορεί και να προσπαθεί και να της είναι δύσκολο. Γιατί πρέπει να πρήζουμε τον κόσμο για αυτό το πράγμα; Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έχω το δικαίωμα να φάω ψωμί και να πρηστώ, έχω δικαίωμα να παχύνω. Όλες αυτές που το λένε αυτό, έχουν τεράστια κοιλιά, μεγαλύτερη από μένα. Αναρωτιέμαι αν ρωτάνε αυτές. Εν τέλει εγώ αισθάνομαι χάλια για τον εαυτό, εάν τρώω λιγάκι παραπάνω και έχω κοιλιά. Όταν το κάνω εγώ μου λένε “είσαι έγκυος”» είπε τέλος, η Κόνι Μεταξά.


Δείτε βίντεο: Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος, νιώθω άσχημα»
Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος, νιώθω άσχημα»
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

«Βλέπουν» εμπρησμό στο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης - Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά

Άφαντη η 26χρονη μητέρα και η κόρη της που εξαφανίστηκαν από τη Χαλκιδική - Μήνυση για αρπαγή ανηλίκου κατέθεσε ο πατέρας


Survivor All Star: Η Νικολέτα αποχώρησε, οι Τάκης και Ηλίας αποκλείστηκαν - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης