Γιάννης Αϊβάζης για την κόρη του: «Έχουμε δύσκολη εφηβεία, το έφερε το αγόρι στο σπίτι»

Γιάννης Αϊβάζης για την κόρη του: «Έχουμε δύσκολη εφηβεία, το έφερε το αγόρι στο σπίτι»

«Αντέδρασα όπως ένας νορμάλ άνθρωπος, "κόβεις" από πάνω μέχρι κάτω, ελέγχεις παρέες» ανέφερε για την Ισμήνη Αϊβάζη - Δείτε βίντεο

aivazis_kori
Για την κόρη του με την Μαρία Κορινθίου, Ισμήνη, τον γάμο τους αλλά και την αποχή του από τη μυθοπλασία, μίλησε σε συνέντευξή του, ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Πάμε Δανάη», μίλησε και για τη σχέση του με την Μαρία Κορινθίου, λέγοντας:

«Υπάρχει ζευγάρι που σε τόσα πολλά χρόνια κοινής πορείας να μην έχει έρθει σε σύγκρουση; Το θέμα είναι κατά πόσο εσύ θα κάνεις ένα βηματάκι πίσω, ένα βηματάκι εμπρός, θα ρίξεις τον εγωισμό σου…. Και οι δυο κάνουμε υποχωρήσεις γιατί η σχέση μας είναι ειλικρινής. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε σίγουρα τη ζωή του ο ένας χωρίς τον άλλο. Δεν ζηλεύουμε μεταξύ μας…».


Όσο για την κόρη του, Ισμήνη, δήλωσε:

«Έχουμε δύσκολη εφηβεία με την Ισμήνη. Είμαι δίκαιος μπαμπάς. Η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Το έφερε το αγόρι στο σπίτι. Αντέδρασα όπως ένας νορμάλ άνθρωπος. Κόβεις από πάνω μέχρι κάτω, ελέγχεις παρέες, πράγματα, και μετά το παίρνεις απόφαση και λες ότι το παιδί πρέπει να πάθει για να μάθει ή να μάθει για να προστατευτεί».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crdooovwlwoh)

Αναφορικά με την αποχή του από την ελληνική τηλεόραση, είπε:

«Λείπω τέσσερα χρόνια από την ελληνική μυθοπλασία. Δε σνομπάρω την ελληνική τηλεόραση. Σίγουρα μεγαλώνοντας, ψάχνουμε το κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε μικρότεροι για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτή τη στιγμή εμένα με ενδιαφέρουν πράγματα που εικαστικά θα μου δώσουν πολλά παραπάνω από μια σειρά. Έχω κάνει τρεις ταινίες στο εξωτερικό και πολλά άλλα πράγματα. Έχουμε πάρει 16 βραβεία» ανέφερε σε άλλο σημείο για τον λόγο που απέχει τα τελευταία χρόνια από την ελληνική μυθοπλασία.

Τέλος, δήλωσε: «Αν υπάρξει άνθρωπος που θα πει ότι από την ανωνυμία, ξαφνικά μέσα σε δυο επεισόδια γίνει από τους πιο περιζήτητους και πει ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι, θα είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχει υπάρξει ποτέ. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα, σε κάτι που συνέβη στο εξωτερικό, το ξεκαβάλησα το καλάμι και από τότε δε θέλω ούτε να το βλέπω».

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση 26χρονη μητέρας και του παιδιού της στην Χαλκιδική

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ξέρω βαθιά μέσα μου ότι η Όλγα διαβάζοντάς το, θα μειδίασε και θα ένιωσε την τρυφερότητα»

«Χάιδευε ύποπτα τα κορίτσια» - Καταγγελίες για δεσμό του βιαστή προπονητή με 17χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης