Maestro: Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Μπένου στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Maestro: Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Μπένου στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

«Για την εμπιστοσύνη, την τιμή και την ευκαιρία να ταξιδέψω σε αυτό το πανέμορφο όνειρο» γράφει ο «Σπύρος» της σειράς με αφορμή την ένταξή της στο Netflix

mpenos_papakaliatis121
Το «Maestro» έχει ενταχθεί εδώ και λίγες μέρες στον κατάλογο του Netflix και προβάλλεται στο εξωτερικό, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. 

 Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, η ελληνική σειρά κατάφερε να μπει στη δεκάδα και μάλιστα, στην όγδοη θέση. 

Ο Γιώργος Μπένος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, για την ευκαιρία που του έδωσε, όπως ο ίδιος ανέφερε, να συμμετάσχει σε αυτό το πρότζεκτ.

Μέσα από ανάρτησή του στο Ιnstagram, ο «Σπύρος» της σειράς ανέβασε μία φωτογραφία από την αφίσα του «Maestro in Blue», όπως τιτλοφορείται η σειρά στην πλατφόρμα.

Στη λεζάντα, έγραψε: «Και εγώ με την σειρά μου έχω την βαθιά ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους υπέροχους συνεργάτες. Με την αγάπη και την σκληρή δουλειά τους το @maestroinblue.tvseries ξεκίνησε το ταξίδι του σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά ανήκει σε σένα Χριστόφορε. Για την εμπιστοσύνη την τιμή και την ευκαιρία να ταξιδέψω σε αυτό το πανέμορφο όνειρο με τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους. Η αγάπη, το ταλέντο και η γενναιοδωρία σου μας ταξιδεύουν στα ωραιότερα. Στα ομορφότερα!».

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Μπένου
mpenos_maestro83

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπουλη - Καθηγητής τάε κβον ντο: Η ύποπτη συμπεριφορά του και η γκαρσονιέρα «παγίδα» των κοριτσιών


Ρόμπερτ Μενέντεζ: Η Τουρκία δεν αξίζει να αγοράσει τα F-16 - Δείτε βίντεο


Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την Όλγα τη ρώτησε αν ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης