Χριστίνα Τσάφου: «Ο πατέρας μου έφαγε σφαίρα, όταν ήταν 19 χρονών και τότε τους έκοβαν τα πόδια»

Χριστίνα Τσάφου: «Ο πατέρας μου έφαγε σφαίρα, όταν ήταν 19 χρονών και τότε τους έκοβαν τα πόδια»

«Η ζωή η ίδια τον είχε κάνει τον πατέρα μου να είναι πολύ σκληρός, γι' αυτό ήταν και με εμένα» συμπλήρωσε η ηθοποιός

hristina-tsafou
Η Χριστίνα Τσάφου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον πατέρα της, ο οποίος όπως λέει, ήταν πολύ αυστηρός, αλλά και τα παιδικά της χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε στον πόλεμο, που έζησε ο πατέρας της.

«Ο πατέρας μου έφαγε σφαίρα, όταν ήταν 19 χρονών και τότε τους έκοβαν τα πόδια, εδώ στου Μακρυγιάννη. Μεγάλωσε σε μία πολύ σκληρή συνθήκη, μέσα στον πόλεμο, μέσα στην πείνα, στη δυστυχία, μαζί με το τραύμα του, που του στέρησε τα πόδια, ενώ ήταν ένας παλίκαρος», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crdrge2gdne9)


Όπως ανέφερε παρακάτω, τόσο το τραύμα του, όσο κι ο πατέρας του, ο οποίος ήταν επίσης, πολύ αυστηρός τον έκαναν να «σκληρύνει».

«Είχε έναν πολύ σκληρό πατέρα, ο οποίος ήταν αντίθετος ιδεολογικά. Η ζωή η ίδια τον είχε κάνει τον πατέρα μου να είναι πολύ σκληρός, γι' αυτό ήταν και με μένα. Βέβαια, λίγο βελτιωμένα κάπως τα πράγματα. Ήταν σκληρός, αυστηρός και παλαιών αρχών, όχι γιατί ήταν μόνος του, αλλά γιατί έτσι είχε μεγαλώσει κι έτσι το συνέχισε. Όλοι κουβαλάμε τα δικά μας και τα μεταφέρουμε στο παιδί μας», σημειώνει η ηθοποιός.

Για τον λόγο αυτό, όπως λέει, έχει συμβουλεύει τον γιο της να μην ακολουθήσει αυτό το παράδειγμα. «Αυτό έχω πει και στον Χρήστο, που εγώ τον έχω δείρει, του έχω ζητήσει συγγνώμη και έχω κάνει ψυχοθεραπείες για αυτό ότι "παιδί μου, εσύ σπάσε αυτή την αλυσίδα". Γιατί εγώ έχω φάει πολύ ξύλο, με έδερναν όλοι μαζί εμένα. Βέβαια, δεν χρειάστηκε να το πω, γιατί οι νέοι ξέρουν πλέον, ότι δεν είναι σωστό να δέρνουμε τα παιδιά μας», είπε κλείνοντας.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crds81faejvd)


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπουλη - Καθηγητής τάε κβον ντο: Η ύποπτη συμπεριφορά του και η γκαρσονιέρα «παγίδα» των κοριτσιών


Ρόμπερτ Μενέντεζ: Η Τουρκία δεν αξίζει να αγοράσει τα F-16 - Δείτε βίντεο


Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την Όλγα τη ρώτησε αν ήθελε να μάθει ολόκληρος ο ντουνιάς αυτή τη σχέση;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης