Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι να αρρωστήσω είχα μια πολύ... πρόστυχη αντιμετώπιση στο θέμα της θρησκείας»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι να αρρωστήσω είχα μια πολύ... πρόστυχη αντιμετώπιση στο θέμα της θρησκείας»

«Τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα, από όταν αρρώστησα και μετά, στράφηκα πολύ στην εκκλησία» είπε ο ηθοποιός για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

antinoos-albanis
Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια του με τον καρκίνο, που τον έκανε να στραφεί στην θρησκεία.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, είπε για τον τρόπο που αντιμετώπιζε στο παρελθόν, τη θρησκεία: «Μέχρι να αρρωστήσω, είχα μια πολύ... πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά, στράφηκα πολύ στην εκκλησία».

«Η προσωπική μου γνώμη μέσα από τη δική μου προσωπική εμπειρία είναι ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός ή αν κάνεις γιόγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει και που όλα είναι υλικά, διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μας», δήλωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crbax37emjm1)

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή. Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν».


Ειδήσεις σήμερα:

Στα καρεκλάκια των δίδυμων παιδιών του τοποθέτησε τη φιάλη υγραερίου ο απόστρατος που κλειδώθηκε στο ΙΧ του


Δένδιας και Τσαβούγλου τα είπαν στις Βρυξέλλες - Η Άγκυρα θα ψηφίσει την Αθήνα για το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Γιατί οι αγορές είναι επιφυλακτικές παρά την εξαγορά της Credit Suisse από την UBS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης