Βασίλης Σίμος για Ελευθερία Ελευθερίου: Έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση, έχει μπλέξει στα δίχτυα του ριάλιτι

Βασίλης Σίμος για Ελευθερία Ελευθερίου: Έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση, έχει μπλέξει στα δίχτυα του ριάλιτι

Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης 

vasilis-simos
O Βασίλης Σίμος σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor All Star και αναφέρθηκε στο ειδύλλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend κι αρχικά, τόνισε πως το ριάλιτι πλέον, υπερισχύει του αγωνιστικού μέρους στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

«Το ριάλιτι υπήρχε πάντα στο Survivor, απλά υπήρχε το αγωνιστικό κομμάτι που το "καπέλωνε". Φέτος βλέπουμε να "καπελώνει" το ριάλιτι το αγωνιστικό», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cra88c6qzjkx)


Όσο για την Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε: «Έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση, εγώ την Ελευθερία την ξέρω, είναι πολύ καλό παιδί. Δεν ξέρω πώς έχει μπλέξει στα δίχτυα του ριάλιτι, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ελπίζω να βρει την άκρη και να μη βγαίνουν αυτές οι συζητήσεις προς τα έξω», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν είναι καλό για την εικόνα της, την αγαπώ και θέλω να είναι καλά».

Κλείσιμο
Τέλος, ανέφερε για τις διαφωνίες στα ριάλιτι: «Μέσα σε ένα ριάλιτι πάντα υπάρχουν προστριβές. Εγώ ξέρω ότι αυτός που φωνάζει συνήθως έχει δίκιο, ένας που έχει στρατηγική προχωράει και ας μην είναι σωστός σε αυτά που λέει».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης