Θανάσης Τσαλταμπάσης: Παλιά ήταν μόδα να είναι ο σκηνοθέτης ή ο ηθοποιός «ντίβα» και να κάνει ό,τι θέλει

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Παλιά ήταν μόδα να είναι ο σκηνοθέτης ή ο ηθοποιός «ντίβα» και να κάνει ό,τι θέλει

«Τέτοια πράγματα, δημιουργούσαν μύθους» συμπλήρωσε ο ηθοποιός ενώ τόνισε πως πλέον «δεν τα σηκώνει αυτά ο κόσμος»

thanos-tsaltampasis
O Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, που ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα #metoo.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομμπή «Action Τώρα» και αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς ποτέ.

«Δεν έχω νιώσει ότι έχω βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά. Έχω δει άσχημες συμπεριφορές, αλλά σε ένα γενικό πλαίσιο. Λες δηλαδή, ότι αυτός είναι έτσι και δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί του. Έχω δει κάτι τέτοιο, αλλά σε προσωπικό επίπεδο όχι, δεν έχω εισπράξει κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι πια δεν τα σηκώνει αυτά ο κόσμος», δήλωσε.

«Παλιά ήταν και μόδα. Μια από τις δεκαετίες του '40 και του '50, "έπρεπε" να είναι ή ο σκηνοθέτης ή ο ηθοποιός ντίβα και να κάνει ό,τι θέλει. Να σηκώνει το χέρι και να πας να του φέρνεις την πετσέτα. Τέτοια πράγματα, δημιουργούσαν μύθους κι ίσως σε βοηθούσαν στην καριέρα σου», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr8o81x14zy9)

Όπως είπε, αυτά τα πράγματα υπάρχουν πλέον, στον σύγχρονο χώρο του θεάματος. «Τώρα είμαστε στο άλλο άκρο και χαίρομαι που φτάσαμε στο άλλο άκρο, είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο. Νιώθω ότι οι καινούργιες γενιές, όπως και κάποιες από τις παλιές, το έχουν δεχτεί, το έχουν φιλτράρει και έχουν καταλάβει ότι χρειάζεται ευγένεια και ενσυναίσθηση», σημείωσε.

Τέλος, έκλεισε τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να έχει κανείς ενσυναίσθηση. «Η ενσυναίσθηση για μένα, που την χρησιμοποιώ πολύ τελευταία σαν λέξη, είναι αυτό που πρέπει να καλλιεργούν όλοι οι άνθρωποι. Οι γονείς στα παιδιά τους, οι δάσκαλοι στους μαθητές τους να δείχνουν πως πρέπει να είναι πρώτα από όλα, η ενσυναίσθηση και μετά, όλα τα άλλα», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Σκρέκας: Το νερό ήταν και παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο


«Δεν θα γυρίσουν ποτέ στην κοινωνία»: Τα μυστικά της γιγαντιαίας φυλακής-φρούριο στο Ελ Σαλβαδόρ


Κατώτατος μισθός: Στα 780 ευρώ από την 1η Απριλίου - Μητσοτάκης: Γενναία αύξηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης