Ράνια Θρασκιά: «Πήγα στον "Όμορφο Κόσμο" γιατί είχα ρεπό το Σαββατοκύριακο»

Ράνια Θρασκιά: «Πήγα στον "Όμορφο Κόσμο" γιατί είχα ρεπό το Σαββατοκύριακο»

«Στην ενημέρωση δεν είχα ρεπό, δεν είχα καλοκαίρια» δήλωσε μεταξύ άλλων

rania-thraskia
Η Ράνια Θρασκιά έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, αλλά και τον λόγο που δέχτηκε στο παρελθόν, να μετακομίσει στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος» του MEGA.

H παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. «Ξεκίνησα από τη Θεσσαλονίκη. Δεν είχα κάποια δεδομένα στο χώρο, ένα τηλέφωνο να σηκώσω ή μια δυνατή πλάτη. Είχα μεγάλο άγχος στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων», δήλωσε αρχικά.

Όπως είπε, η πρώτη της χρονιά στο εν λόγω επάγγελμα, τη δυσκόλεψε αρκετά. «Την πρώτη χρονιά στα δελτία ήμουν ταυτόχρονα και στο "Καλημέρα Ελλάδα". Έπρεπε να φεύγω από Σύνταγμα, εκείνη την περίοδο είχε τύχει κάποια να παρατήσω το αυτοκίνητο στον παράδρομο της Κηφισίας, να ανεβώ να πω το δελτίο και να γυρίσω να το πάρω. Έχω φτάσει πρωί και επειδή από κάτω είχε μπουζούκια και ήταν ακόμη ανοιχτά, δεν είχε καν παρκινγκ», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr60esddd6wh)

Όσο για την απόφασή της να συμμετέχει στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος», δήλωσε: «Πήγα γιατί είχα ρεπό το Σαββατοκύριακο. Στην ενημέρωση δεν είχα ρεπό, δεν είχα καλοκαίρια. Η πρώτη ερώτηση που έκανα ήταν "δεν θα δουλεύω δηλαδή Σαββατοκύριακο;"».

Κλείσιμο
Τέλος αναφέρθηκε στις άλλες εκπομπές, που δοκίμασε. «Το "Κοιτάω μπροστά" ήταν μεγάλο ρίσκο για μένα, να φύγω από μια τόσο επιτυχημένη εκπομπή και ένα τόσο επιτυχημένο κανάλι. Το "ΕLATTE" στον ΑΝΤ1 ήταν δύσκολο, γιατί συνδύαζε δυο ώρες ενημέρωσης και δυο ψυχαγωγίας. Υπήρχε ένα συμβόλαιο που με κρατούσε δεσμευμένη. Υποτίθεται πως θα πηγαίναμε Σαββατοκύριακο. Δεν έγινε λόγω budget. Τελικά κάθε εμπόδιο για καλό, γιατί έτσι ξεκίνησαν οι σπουδές μου. Με τον ΑΝΤ1 φέτος συζήτησα για την εκπομπή του σαββατοκύριακου αλλά όχι τώρα, στην αρχή της σεζόν», ανέφερε.

«Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με το "Κοιτάω Μπροστά" προσαρμοσμένο στο 2023», συμπλήρωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα μεταμόσχευση»

Εκδίδεται από την Τουρκία ο φυλακισμένος πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης