Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Βασάλος με τον Παναγιώτη - «Είναι αγνώμων και αχάριστος»

Survivor All Star: Ενοχλημένος ο Βασάλος με τον Παναγιώτη - «Είναι αγνώμων και αχάριστος»

«Δεν με νοιάζει που βγήκα υποψήφιος, με νοιάζει το πώς βγήκα» συμπλήρωσε ο παίκτης των Μπλε

survivor-all-star__29_
Ενοχλημένος είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star, μετά την υποψηφιότητά του. Ο παίκτης όπως ανέφερε, δεν ενοχλήθηκε από τις ψήφους που πήρε, αλλά από τους λόγους που κρύβονται από πίσω. 

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε: «Γεια σας παιδιά, είμαι υποψήφιος, για πρώτη φορά. Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Εντάξει, αναμενόμενο ήταν να πάρω κάποιες ψήφους. Μετά έκαναν την ανάλυση της ψηφοφορίας κι έχω βγάλει ένα μικρό πορισματάκι. Δεν μαγειρεύτηκε τίποτα εκτός από Ασημακόπουλο, Μελίνα, Τζο, Κωνσταντινίδη. Τι έκαναν λοιπόν; Ο Κωνσταντινίδης πηρε δύο ψήφους χθες και λέει τόσους θα πάρω και σήμερα. Οπότε, ας βρω 4 άτομα να ψηφίσουν Βασάλο και άλλα 4 να ψηφίσουν Τζο. Έλα όμως, που ψήφισαν Κωνσταντινίδη»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr6byqievz0h)


«Ο Παναγιώτης είναι αγνώμων και αχάριστος. Τρεις εβδομάδες τώρα τον υποστηρίζω δίχως αύριο, μπορεί να το επιβεβαιώσει και η Μαριαλένα. Ή του λέω βγες και πάρε ματσάρισμα πρώτος, είμαι μαζί σου, πρέπει να προστατευτείς αφού είσαι καινούριος. Δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ, έχω σεβαστεί ότι θέλει τον χρόνο του. Και με την πρώτη ευκαιρία για να σώσει τον ποπό του, με ψηφίζει. Δεν με νοιάζει που βγήκα υποψήφιος, με νοιάζει το πώς βγήκα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τελος, αναφέρθηκε επίσης στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τη Μελίνα Μεταξά. «Ο Ασημακόπουλος λέει κάθε φορά ότι δεν έχει παρέα και έχει συνέχεια τη Μελίνα και χθες μετά το συμβούλο γελούσαν και έλεγαν "δεν τον προστατεύσατε τον φίλο σας και βγήκε υποψήφιος". Βγήκε λοιπόν, μια τετράδα ψήφων, Ασημακόπουλος, Μελίνα, Τζο και Παναγιώτης. Καλά έκαναν και το έκαναν, γιατί ήθελαν να προστατευτούν. Εγώ δεν έκανα κανένα μαγείρεμα, γι' αυτό βγήκα και υποψήφιος. Και καλώς που βγήκα για να δει ο κόσμος. Εγώ δεν θα αλλάξω, θα μείνω όπως είμαι», κατέληξε. 



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά, έκανα μεταμόσχευση»

Εκδίδεται από την Τουρκία ο φυλακισμένος πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης