Survivor All Star: Οι παίκτριες της κόκκινης ομάδας «τα βάζουν» με τον Βασάλο - «Νόμιζε ότι είναι στο απυρόβλητο»

Survivor All Star: Οι παίκτριες της κόκκινης ομάδας «τα βάζουν» με τον Βασάλο - «Νόμιζε ότι είναι στο απυρόβλητο»

«Αν δεν μπορείς να μου φέρεις τους πόντους, τι να σε κάνω;» είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον παίκτη των Μπλε

survivor-all-star__26_
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η υποψηφιότητά του προς αποχώρηση στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού φαίνεται πως έχει απασχολήσει και τις δύο ομάδες στο  Survivor All Star.

Είναι η πρώτη φορά για τον παίκτη των Μπλε που βλέπει το όνομά του στο χαρτί, καθώς ποτέ προηγουμένως δεν τον είχε ψηφίσει κανείς από τους συμπαίκτες του. Τότε, η Τζο Μαριδάκη δήλωσε πως ο Βασάλος μάλλον έχει ως στρατηγική να αγωνίζεται ενάντια στους δυνατούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας, έτσι ώστε ακόμα κι αν χάσει τον πόντο, να δικαιολογηθεί η ήττα του.

Αν και ο ίδιος διέψευσε τα λεγόμενά της, χαρακτηρίζοντάς τα «μπούρδες» και τόνισε πως δεν τον ενόχλησε που βγήκε υποψήφιος, πολλοί παίκτες δεν τον πίστεψαν. «Ο Κωνσταντίνος ενώ έλεγε σε κάθε συμβούλιο πως δεν τον νοιάζει να ψηφιστεί, έδειξε στο χθεσινό συμβούλιο που πήρε τρεις ψήφους, ότι τον ενόχλησε», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη από τους «Κόκκινους» στην κάμερα του Survivor All Star.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr5gmetna3up)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είπε κι αυτός ότι ήταν η πρώτη φορά που είδε το όνομά του γραμμένο σε χαρτί, γιατί στο δικό του παιχνίδι δεν τον είχαν ψηφίσει ποτέ, δεν το περίμενε. Θεωρώ ότι αυτό που είπε η Τζο για στρατηγική, είχε μια λογική. Όντως το χρησιμοποιεί αυτό για να δικαιολογεί τις ήττες του, γιατί τον έχουμε ακούσει να λέει "ναι έχω ήττες, αλλά παίζω συνέχεια με τον Σάκη"».

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται πως έχει κι εκείνη την ίδια άποψη. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε για τον Βασάλο: «Νόμιζε ότι δεν θα ψηφιστεί ποτέ, ότι είναι στο απυρόβλητο, ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει και χθες πήρε και τρεις ψήφους κι είπε και στη Τζο ότι λέει μπούρδες. Για εμένα δεν λέει μπούρδες η Τζο, έτσι είναι. Αλλιώς ας παίξει με όλους τους παίκτες. Αν δεν μπορείς να μου φέρεις τους πόντους, τι να σε κάνω;».




Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Τέμπη: Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε όσα μας πόνεσαν

Silicon Valley Bank: Γιατί κατέρρευσε η τράπεζα – Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «νέο 2008»;

Γιώργος Τράγκας, η κληρονομιά: Η ιδιόχειρη διαθήκη με τα σπίτια και τα μετρητά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης