My Style Rocks: «Χαμός» στο πλατό με τη Βασιλική - «Θέλω να έρθω εδώ και να γίνει της... »

My Style Rocks: «Χαμός» στο πλατό με τη Βασιλική - «Θέλω να έρθω εδώ και να γίνει της... »

«Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο, θέλω να τα παρατήσω, αν σας αρέσει αυτή η λέξη» ανέφερε φανερά απογοητευμένη

my-style-rocks__4_
Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο πλατό του My Style Rocks, με τη Βασιλική Λιγνού να ξεσπά κατά των συμπαικτριών της και να τις κατηγορεί ότι έχουν στυλίστα.

Η παίκτρια αρχικά, κρατήθηκε πολύ για να μη μιλήσει στους κριτές και να μην αναφερθεί σε κάποια από τις διαγωνιζόμενες, όταν όμως στάθηκε απέναντί τους για να πάρει βαθμό για το λουκ της, δεν άντεξε και «απασφάλισε».

Αρχικά, δήλωσε πως δεν νιώθει καλά όσο βρίσκεται στο ριάλιτι και ανέφερε πως θα ήθελε να αποχωρήσει. «Δεν είμαι καλά, θέλω να φύγω και να πάω στο σπίτι μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που έφτασα μέχρι εδω και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Θέλω να τα παρατήσω, αν σας αρέσει αυτή η λέξη», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr2sqs5awl7d)

Στη συνέχεια, εξήγησε τι είναι αυτό που την ενοχλεί. «Όταν μου στέλνουν αντιγραμμένες εικόνες από συμπαίκτριες μου που έχουν έρθει την προηγούμενη ημέρα, που δεν κοιμήθηκαν για να σκεφτούν την ωραία τους δημιουργία, με πνίγει το δίκιο μου και μου βγαίνουν όλα τα προβλήματα, όλα όμως! Θέλω να έρθω εδώ και να γίνει της... μην πω. Αυτό θέλω να γίνει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω», δήλωσε με φανερό τον εκνευρισμό της.

Κλείσιμο
Όπως είπε, οι παίκτριες που θεωρεί η ίδια ότι δεν διαγωνίζονται δίκαια είναι η Ρέινα, η Νικόλ και η Χριστιάννα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα τρία κορίτσια αντέδρασαν με τα λεγόμενά της, με την ίδια να φωνάζει: «Μιλάτε και κοροϊδεύετε τώρα τον εαυτό σας. Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Η Ρέινα, τότε, της είπε σε υψηλούς τόνους: «Έλα, έχει καταντήσει γελοίο τώρα όλο αυτό. Το βουλώνεις τώρα, το βουλώνεις! Δεν θα ξαναπιάσεις το όνομα σου στο στόμα σου».



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα - Στη ΜΕΘ η μάνα του, ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος

«Διόρθωσαν» με μπλάνκο την ώρα αναχώρησης των δύο σταθμαρχών το μοιραίο βράδυ!

Νέο Ψυχικό: Πατέρας κλείδωσε το 7χρονο παιδί του στο σπίτι και εξαφανίστηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης