Survivor All Star - Τάκης Καραγκούνιας: «Μου αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου, δεν το κρύβω»

Survivor All Star - Τάκης Καραγκούνιας: «Μου αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου, δεν το κρύβω»

«Είμαστε στη μέση του πουθενά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει» συμπλήρωσε

survivor-all-star__17_
Μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου να μην έχει πια μέλλον με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, όμως κάποιος άλλος φαίνεται πως «την έχει βάλει στο μάτι».

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα στην κάμερα του Survivor All Star πως ενδιαφέρεται για την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μου αρέσει η Ελευθερία, δεν το κρύβω. Όμως δεν υπάρχει κάτι. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις, όπως είπα και χθες. Είμαστε στη μέση του πουθενά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, τι μπορεί να πουν δύο άνθρωποι. Αν και είναι δύσκολο να βρίσκεσαι με έναν άνθρωπο που είστε σε αντίπαλη ομάδα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpaquv5atll)

«Το μόνο σίγουρο είναι πως έχω δηλώσει εξ' αρχής, πριν μπω στο παιχνίδι πως η Ελευθερία είναι ενδιαφέρον άνθρωπος. Ειδικά, με το ήθος που είχε δείξει πρόπερσι, όταν την κατηγόρησαν άδικα για κάτι, όπως κατηγόρησαν κι εμένα. Είχα ταυτιστεί σε πολλά πράγματα μαζί της. Είχαμε μιλήσει μια δυο φορές στην έξω ζωή, πριν μπούμε στο παιχνίδι, αλλά αυτό είναι όλο», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως οι συμπαίκτες του το «παρατραβάνε», όμως κι εκείνος αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για να συμβεί κάτι παραπάνω με την Ελευθερία Ελευθερίου. «Σίγουρα μια γυναίκα την εξιτάρει όταν ένας άνθρωπος μιλάει όμορφα για αυτή. Δεν υπάρχει γυναίκα να μην κολακεύεται από αυτό. Τώρα τα παιδιά θέλουν να κάνουν και λίγη πλάκα μαζί μας, να πουν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, το ξαναλέω. Στο Survivor είμαστε, το παιχνίδι των ανατροπών. Όλα γίνονται», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Πισπιρίγκου: Δεν υπήρχαν ενδείξεις πριν το επεισόδιο της Τζωρτζίνας, είπε η διευθύντρια του Καραμανδάνειου

Τρίτο «όχι» από τον Άρειο Πάγο στον συνταγματάρχη που παρενοχλούσε στρατιώτες!

Θεσσαλονίκη: Πώς ο 20χρονος κατέρρευσε στο γήπεδο 5χ5 - «Βρήκα το παιδί πεθαμένο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης