Victor Vernicos: Φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του για τη Eurovision

Victor Vernicos: Φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του για τη Eurovision

Ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό βρέθηκε στο στούντιο για τις τελευταίες «πινελιές» στο τραγούδι του

victor-vernikos
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον Βίκτωρα Βερνίκο, που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στον 67ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Εurovision, στο Λίβερπουλ.

Συνεχίζει εντατικά τα μαθήματα φωνητικής, και σήμερα βρέθηκε στο στούντιο, για τις τελευταίες… πινελιές στο τραγούδι του «What they say», για το οποίο δηλώνει περήφανος διότι έγραψε ο ίδιος μουσική και στίχους.

βικτωρ3

«Το είδος του τραγουδιού συνδυάζει πάρα πολλά είδη μουσικής, είναι μια μπαλάντα που είναι συναισθηματική αλλά παράλληλα είναι και φεστιβαλική. Είναι ο ύμνος των εσωτερικών σκέψεων του άγχους, είναι όλο δικό μου. Το έγραψα στα 14 μου τον Απρίλιο του 2021», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για το τραγούδι.

Ο Βίκτωρας Βερνίκος γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στην Eurovision, καθώς είναι μόλις 16 ετών. Ο 16χρονος καλλιτέχνης ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα Φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια. Στα έντεκα άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Κλείσιμο
βικτωρ_


Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, στις 13:00, στην ΕΡΤ1.


Ειδήσεις σήμερα:

Και δεύτερη ομάδα ΕΜΑΚ στην Τουρκία - Έλληνες έβγαλαν ζωντανό 15χρονο από τα συντρίμμια

Φώτης Κρικζώνης: O θρυλικός μπάρμαν και το «αμίλητο νερό» που ενθουσίασε την Τζάκι Κένεντι

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκύλος αλυχτούσε λίγο πριν τα 7,8R για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης